Viorica De La Clejani A Fost Diagnosticată Cu Diabet, Trebuie Să Renunțe Complet La Zahăr Și Să Adopte Un Stil De Viață Sănătos.

Viorica de la Clejani a fost diagnosticată recent cu diabet, o boală care afectează tot mai mulți oameni în această perioadă.

Artista trebuie să facă schimbări drastice în stilul ei de viață pentru a putea controla boala, iar una dintre ele este să renunțe complet la zahăr.

Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani

După o perioadă în care s-a simțit foarte rău și a acuzat dureri de ficat, Viorica de la Clejani a decis să meargă la medic și a aflat că suferă de diabet.

Artista trebuie să respecte indicațiile medicilor și să adopte un stil de viață sănătos pentru a putea gestiona boala și a trăi o viață lungă.

Una dintre cele mai importante schimbări pe care trebuie să le facă Viorica de la Clejani este să renunțe complet la zahăr.

Cântăreața a declarat că urmează cu strictețe sfatul medicilor și că îi sfătuiește și pe ceilalți să evite zahărul pe cât posibil.

Viorica de la Clejani trebuie să fie foarte atentă la alimentația ei și să consume cât mai puțin și sănătos. De asemenea, trebuie să fie disciplinată și să respecte un program de exerciții fizice regulate pentru a-și menține nivelul de zahăr din sânge sub control.

Sucul-minune cu care Viorica de la Clejani a reușit să slăbească

Viorica de la Clejani a fost mereu o gurmandă și nu a ascuns niciodată acest lucru. Cu toate acestea, starea de sănătate a artistei a determinat-o să își schimbe radical stilul de viață și să renunțe la alimentele nesănătoase.

Elementul central al dietei urmate de Viorica de la Clejani a fost un suc-minune, compus din sfeclă roșie, măr, morcov și țelină. Acest suc este foarte eficient în reducerea nivelului de zahăr din sânge și poate fi un ajutor important în gestionarea diabetului.

Deși nu urmează niciun tratament specific pentru diabet, Viorica de la Clejani a declarat că a făcut unele modificări în alimentația ei și că a început să consume mai multe fructe. Artista susține că aceste măsuri au început să aibă efecte pozitive asupra sănătății ei, iar nivelul de zahăr din sânge a început să se normalizeze.