Viața bate filmul. Ce decizie a luat bărbatul care are 15 copii cu două surori

Povestea lor a ajuns în opinia publică în urmă cu 12 ani, când relația dintre cei trei era încă la început, dar în timp, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

George Chirilă are 15 copii cu două surori
Modul în care a ales bărbatul să-și trăiască viața a șocat o țară întreagă. El a povestit că mai întâi a cunoscut-o pe Mariana, iar apoi a văzut-o și pe sora ei, Nicoleta, și și-a dat seama că le vrea pe amândouă. Și ele l-au vrut, și iată că după 12 ani de relație, familia Chirilă George, Mariana și Nicoleta are 15 copii. Capul familiei a făcut nouă copii cu Mariana și șase cu Nicoleta.

Mult timp George Chirilă a trăit după propriile reguli, dar apoi și-a dat seama că nu este bine ca fiii și fiicele lui să nu aibă acte. Astfel că, bărbatul a mers la Serviciul de Evidență a Populației și și-a înregistrat copiii.

Da, s-a schimbat serios, zic eu, mult timp cei mici nu aveau acte, nu erau introduși în sistemul medical, iar acum au acte, sunt băgați la medicul de familie, a declarat pentru Fanatik, primarul comunei Țigănași.

George și cele două surori au copii mari care acum îi ajută în gospodărie. Au și la ce să îi ajute, pentru că, se pare, George este bărbat muncitor și a adunat de toate pe lângă casă.

Are o gospodărie cu 500 de oi, câteva zeci de vaci și cai, se ocupă și cu apicultura, iar peste toate mai cultivă și viță de vie.

George Chirilă spune că este un bărbat pudic
Chiar dacă are două soții și 15 copii, ieșeanul a spus că doarme singur și că este un bărbat pudic.

Eu sunt pudic. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine, pentru plăcere. La mine este pentru procreere. Sunt zile în care faţă de una am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă. Depinde de zile, a spus George Chirilă.

Numeroasa familie Chirilă locuiește într-o casă mare cu nu mai puțin de 14 camere. În timp ce ei își duc viața cum știu mai bine, consătenii lor nu pot înțelege ce fel de trai este acesta și își fac cruce numai la gândul că un bărbat trăiește cu două surori, și mai are și copii cu acestea. Iată, totuși, încă un caz în care viața bate filmul.