Veste excelentă despre Florin Piersic. Care este situația actuală a actorului adorat de milioane de români

Florin Piersic, iconul teatrului românesc în vârstă de 88 de ani, a fost internat de urgență într-un spital din Cluj-Napoca, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Potrivit reprezentanților Institutului Inimii din Cluj-Napoca, starea sa de sănătate este stabilă, fiind sub tratament medicamentos în secția de Cardiologie a spitalului.

Familia actorului a solicitat discreție privind detaliile referitoare la starea sa de sănătate și afecțiunile sale, conform declarațiilor făcute de către reprezentanții spitalului, citate de news.ro.

Intervenția chirurgicală de urgență la genunchi a avut loc pe 29 aprilie, după ce Florin Piersic a întâmpinat probleme de sănătate la finalul unui spectacol. Ulterior, a fost internat la secția de ortopedie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca, fiind în continuare sub supravegherea medicilor. Conform ultimelor informații, infecția prezentă în organismul său a afectat stentul cardiac, ceea ce a determinat transferul său la secția de Cardiologie.

Operația a decurs cu succes, însă, datorită vârstei sale înaintate, actorul necesită monitorizare medicală constantă. Florin Piersic rămâne internat în secția de Ortopedie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca, unde primește îngrijire și tratament adecvat pentru recuperare.

În ciuda problemelor de sănătate, Florin Piersic a demonstrat o implicare continuă în lumea teatrului, participând la diverse evenimente culturale, inclusiv cele dedicate Zilei Mondiale a Teatrului, evidențiindu-și astfel devotamentul și pasiunea pentru arta scenică.