Vedeta TV din Australia a avut o dependență de … și s-a culcat cu peste 700 de bărbați

Belinda Love Rygier, o vedetă a emisiunilor de Reality TV din Australia, a mărturisit că dependența de sex „i-a guvernat viața” și a făcut-o să se culce cu peste 700 de bărbați. După ce a ajuns la apogeul dependenței, ea a reușit să scape de adicție și să aibă o viață normală. În acest articol, vom explora povestea impresionantă a Belindei Love și modul în care a reușit să își depășească dependența.

Belinda Love Rygier și dependența de sex

Belinda Love Rygier a devenit cunoscută în Australia în urma participării sale la emisiunea The Bachelor Australia din 2017. Însă, de-a lungul anilor, ea s-a confruntat cu o problemă gravă: dependența de sex. Femeia de 38 de ani a povestit că, la un moment dat din viața ei, ieșea în oraș șase nopți pe săptămână doar ca să vâneze noi parteneri de sex. În timpul apogelui dependenței, aplicațiile de întâlniri nu erau disponibile cum sunt astăzi, a mărturisit prezentatoarea australiană.

Belinda Love Rygier și recuperarea

Belinda a fost invitată la o emisiune de radio și a mărturisit că „nu și-a dat seama că a avut o problemă până când nu a vindecat-o”. Ea a explicat că a urmat un program de recuperare și că este în afara unei relații de 15 luni. Chiar dacă dependența de sex i-a condus viața, femeia spune că era „un dependent funcțional”, cu o carieră grozavă care funcționa fără probleme, nelăsând secretele să iasă la suprafață. Belinda a fost hotărâtă să își depășească dependența de sex și să își refacă viața.

Belinda Love Rygier și viața de după dependență

Belinda Love Rygier a trecut prin momente dificile, dar a reușit să iasă din această situație și să își continue viața. Cu toate astea, ea spune că „nu-i este rușine” de numărul de parteneri sexuali pe care i-a avut și că „are încă o dorință sexuală ridicată”. Ea s-a confesat că nu mai poate face dragoste fără să aibă o legătură sufletească puternică. Vedeta TV este acum un „guru al iubirii” pe rețelele sociale și apelează adesea la programe media pentru a oferi cuvinte de înțelepciune miilor de urmăritori ai ei.

Povestea Belindei Love Rygier este una puternică și impresionantă. Dependența de sex poate fi o problemă reală și dificilă de depășit, dar Belinda ne arată că este posibil să trecem peste această situație și să ne refacem viața.