Vasilică Ceterașu a întrebat-o pe soția sa la televizor cu câți bărbați a fost înainte de relația lor

Vasilica Ceterasu, cunoscut pentru talentul său în muzica populară și pentru abilitatea sa extraordinară de a cânta la vioară în cele mai diverse condiții, a fost protagonista unei întâmplări neașteptate când, plin de curiozitate, i-a adresat soției sale, în direct la televizor, o întrebare extrem de incomodă. Această situație a avut loc la scurt timp după ce soția sa i-a dăruit o fetiță la finalul anului precedent.

Într-o discuție televizată, Vasilica a întrebat-o pe Amalia câți bărbați au trecut prin viața ei înainte de el, punând-o într-o situație destul de neconfortabilă. Răspunsul Amaliei a fost unul calm și desprins, afirmând că el este primul și speră că va fi și ultimul bărbat din viața ei.

„Am avut treabă la un proiect frumos, cu balet – vreau să duc la un alt nivel; adică să fie spectacol, show, gen: Michael Jackson din Oncești – cu muzică populară, cu taraf, cu formație, cu regie, cu rock. (…) Am avut ceva îndoieli, dar acum sunt sigur. (…) Câți au fost înainte, asta aș vrea să știu. Am întrebat-o și a spus că sunt primul și ultimul. Te mint eu?”, a mărturisit Vasilica Ceterasu în cadrul emisiunii televizate.

„Da, bineînțeles, o să fie un spectacol pentru toți oamenii, pentru tot tineretul. Încercăm să aducem tradiția la un alt nivel, să o modernizăm. (…) Da, eu sper că e ultimul. Eu nu am îndoieli asupra lui, eu nu m-am gândit să-l duc niciodată la poligraf, eu cred în el.”, a declarat Amalia Ursu, soția lui Vasilica Ceterasu, în cadrul aceleiași emisiuni.

Vasilica Ceterasu, cunoscut și sub numele de Vasilica Gojda, a devenit un nume cunoscut în România datorită abilităților sale muzicale remarcabile și a modului său original de a interpreta muzica populară. El este cunoscut nu doar pentru performanțele sale pe scenă, ci și pentru modul în care a cântat la vioară la înălțimi uluitoare, uneori chiar la 3.000 de metri.

Un moment important în viața sa a fost unirea destinului său cu Amalia Ursu. Printre cei trei perechi de nași ai lor se numără și celebrul Nea Marin, alături de soția sa, Mioara. Căsătoria mult așteptată, la care au participat aproximativ 1.500 de invitați și numeroase vedete din showbiz, a avut loc în comuna Oncești, locul natal al lui Vasilica Ceterasu.

Primul copil al cuplului, o fetiță numită Selena Vanessa, s-a născut pe 21 noiembrie 2016, aducând bucurie și împlinire în viața lor.