Un celebru artist de la noi a murit după un grav accident rutier! Avea doar 26 de ani Mașina în care se afla alături de iubită a fost spulberată de un bolid care circula cu peste 120 de km/h!

Tragedie în lumea muzicii. Cosmin, DJ-ul din Târgu Mureș, rănit grav într-un accident rutier, a încetat din viață la doar 26 de ani.

Tânărul s-a luptat luni întregi pentru viața sa, iar medicii au încercat să facă tot posibilul ca să-l salveze după ce a intrat în comă. Din păcate, eforturile lor au fost zadarnice. Corpul tânărului a cedat.

Cosmin Voidezan avea 26 de ani și era un cunoscut DJ din Târgu Mureș. Viața lui s-a schimbat brusc după un teribil accident rutier produs în iulie 2021. Mașina în care el și iubita lui se aflau a fost pur și simplu spulberată de un bolid care circula cu peste 120 de km/h.

Ultimile articole
Părinții Lui Aveau Păduchi, Îl Băteau, Îi Vindeau Jucăriile.

Tânărul a stat săptămâni întregi în comă. După ce și-a revenit, Cosmin a fost trimis acasă, însă, în ultimele două luni starea lui a început din nou să se înrăutățească. Vineri, organismul i-a cedat, iar Cosmin s-a stins din viață. Peste câteva săptămâni urma să-și serbeze ziua de naștere.

Părinții și prietenii sunt devastați de durere. Au sperat până în ultima clipă că tânărul își va reveni.

Cosmin Voidezan va fi condus pe ultimul drum duminică, în orașul natal, Târgu Mureș.

CELE MAI NOI STIRI