Un Bărbat Își Creștea Fiica Singur De Când Îl Părăsise Soția. Medicii Nu Au Mai Putut Face Nimic, Iar Copila A Murit.

Un bărbat, singurul părinte al fiicei sale, își dedicase întreaga viață creșterii și îngrijirii ei după ce soția îl părăsise. Fiica lui era centrul universului său, fiind esența vieții sale.

Cu toate acestea, într-o zi, viața lor s-a schimbat dramatic când fiica lui s-a îmbolnăvit grav, iar niciun medic nu a putut să o vindece. Bărbatul a devenit obsedat de ideea de a face tot posibilul pentru a-și salva copilul. El depunea eforturi supraomenești și era hotărât să meargă până la capătul lumii pentru a o face să se simtă mai bine.

Cu toate acestea, toate eforturile sale au fost în zadar și copila a pierit. Durerea a fost copleșitoare, iar tatăl ei s-a închis în sine. A renunțat la prieteni și a devenit complet retras. Nicio sursă de bucurie nu mai părea să-l atingă și nimeni nu putea să-l consoleze.

Într-o noapte, bărbatul a avut un vis straniu. S-a văzut în Rai, asistând la o ceremonie de premiere. Mulți îngerași purtau haine albe și mergeau înaintea lui cu lumânări aprinse în mâini. Cu uimire, a observat că unul dintre acești îngerași avea lumânarea stinsă. S-a apropiat și a realizat că acea îngerașă era fiica lui.

Ultimile articole
Prezentatoarea tv a făcut marele anunț. Andreea Marin și Ștefan Bănică, împreună din nou

Cu lacrimi în ochi, a luat-o în brațe și a întrebat-o de ce lumânarea ei era stinsă. Fiica i-a răspuns cu blândețe: „Tati, ei îmi aprind lumânarea de fiecare dată, dar lacrimile tale o sting mereu.”

Bărbatul s-a trezit și a înțeles imediat învățătura din vis. S-a întors la viața sa cu o determinare nouă. Într-o oră, și-a contactat toți prietenii, le-a cerut iertare pentru retragerea sa și le-a promis că va găsi din nou bucuria de a trăi. El a înțeles că nu ar trebui să-și stingă lumânarea interioară în memoria fiicei sale, ci să trăiască pentru amintirea ei și pentru propria sa viață.

CELE MAI NOI STIRI