Uitat De Lume: Soția Lui Benone Sinulescu Acuză Absența Artistului Din Media

Elena Sinulescu, soția regretatului artist Benone Sinulescu, este de părere că soțul ei a fost uitat de lume la nici doi ani de la trecerea lui în neființă. Ea afirmă că, pentru o perioadă îndelungată, a avut îndoieli și a crezut că se înșală în această privință. Cu toate acestea, dar lipsa constantă a înregistrărilor cu îndrăgitul solist din programul televiziunilor centrale a făcut-o ușor-ușor să accepte această idee.

O artistă rămasă în umbra soțului ei
Elena Sinulescu, o femeie discretă și mereu alături de Benone Sinulescu în timpul vieții sale, a vorbit despre sentimentul de uitare în care l-a părăsit soțul ei. După o perioadă de popularitate intensă și de apariții frecvente pe micile ecrane, artistul a fost rapid lăsat în uitare de către televiziuni și public.

„Benone Sinulescu a dispărut de pe micile noastre ecrane, foarte repede, la nici doi ani după moartea sa. Chestiunea asta îmi lasă un gust amar în gură! Cât a trăit, televiziunile erau toată ziua la poarta noastră, cu tot felul de propuneri, unele mai trăznite ca altele. După, pare că lumea l-a uitat!”, a declarat Elena Sinulescu pentru CANCAN.RO.

Ultimile articole
Emoționant. Ce a spus Marcu Tudor, fratele lui Corneliu Vadim Tudor, la șase ani de la moartea acestuia.

O soție dezamăgită de absența soțului de pe micile ecrane
Elena Sinulescu nu și-a imaginat niciodată că succesul și popularitatea uriașă de care a avut parte Benone Sinulescu în timpul vieții vor fi înlocuite atât de repede cu un gol imens. Soția regretatului artist susține că nu a avut nicio discuție cu acesta despre cum va arăta lumea fără el.

„După succesul și popularitatea uriașă de care s-a bucurat în timpul vieții, acum am trecut la polul opus, de parcă nici nu a existat. Cu ideea asta mi-e greu să mă împac!”, adaugă femeia care a fost curtată mai bine de un an înainte de a accepta cererea în căsătorie.

Cu toate că Elena Sinulescu a rămas cu puține rude și prieteni apropiați, ea simte o frustrare profundă că prezența soțului ei pe micile ecrane s-a redus considerabil. Cu melodiile sale îndrăgite și prezența carismatică, Benone Sinulescu a cucerit inimile multor români și a devenit un nume cunoscut în industria muzicală.

CELE MAI NOI STIRI