Trei zodii vor vărsa lacrimi amare în această toamnă

Trei zodii trec prin schimbări nefaste

Trei zodii se pot confrunta cu evenimente nu tocmai plăcute. Dacă până acum au avut parte de succes pe plan financiar și personal, este posibil ca din toamnă lucrurile să nu mai meargă atât de bine.

Berbecii vor avea de luat o decizie importantă

Începe calvarul pentru Berbecii care încă nu știu ce decizie să ia într-un capitol important al vieții lor. Fie că vorbim despre partea profesională sau personală, aceștia trebuie să își asculte intuiția și să nu se lase influențați de factori din mediul exterior. Odată ce vor ști ce să facă, acestor nativi le va fi mult mai ușor să își recapete puterea interioară și să lupte pentru ceea ce își doresc cu adevărat

Desigur, și aceste experiențe negative îi vor forma și îi vor ajuta să se cunoască mult mai bine.

Scorpionii trebuie să rezolve probleme mai vechi din familie.

Deși iubesc să se înconjoare cu cât mai puține persoane și să păstreze în viața lor doar oamenii potriviți, probleme mai vechi ies la suprafață tocmai pentru că își caută rezolvarea.

În ciuda faptului că Scorpionii au evitat pe cât posibil reconcilierea cu anumiți membri ai familiei, a venit timpul să rezolve problemele pe care le au, tocmai pentru a putea să-și vadă liniștiți de viață.

Leii nu sunt siguri pe o decizie pe care au luat-o

Leii sunt vizați pe plan amoros. Acești nativi încep să aibă îndoieli față de persoana iubită. Nu sunt siguri dacă au luat decizia corectă atunci când au ales să-și împartă viața cu partenerul pe care-l au acum, și tind să devină mult prea concentrați pe acest aspect, fapt care le poate afeca liniștea proprie.