Timp de 18 ani a fost torturată de tatăl ei, care voia să creeze o super-femeie

Ajunsă la 60 de ani, Maude Julien, a publicat cartea autobiografică ”Singura fată din lume”, care povestește abuzurile fizice și psihice la care a fost supusă timp de 18 ani de propriul tată.

Louis Didier, pe care autoarea în cataloghează drept nebun și alcoolic, a înfiat o fetiță de șase ani pe care a crescut-o astfel încât să devină soția perfectă.

Când a crescut, s-a căsătorit cu ea, iar în 1957 s-a născut fetița lor, Maude.

Încă din primii ani de viață, aceasta a fost supuse unor ”probe” menite să o transforme în ”supraviețuitorul perfect”, un fel de super-femeie rezistentă, fără teamă, fără emoții.

Pe când avea numai opt ani, tatăl ei o obliga să apuce un gard electric și se aștepta să nu vadă pe fața ei niciun fel de expresie a durerii.

De asemenea, obișnuia să o atârne de o stâncă înaltă ca să se obișnuiască cu teama, o obliga să bea whisky apoi să meargă în linie dreaptă și adesea o încuia într-un beci plin de șoareci ca să poată medita la viață și moarte.

Ultimile articole
Pensie parțială pentru angajați. Vești bune pentru cei peste 55 de ani

Uneori, fetița era obligată să ucidă vite cu mâinile ei.

În 1972, Didier i-a permis fetiței sale să ia lecții de muzică.

Un profesor venea periodic la vila retrasă din nordul Franței, iar după trei ani, acesta i-a câștigat încrederea lui Didier, astfel că el i-a permis lui Maude să meargă în oraș pentru lecții.

Așa a cunoscut un muzician care a plăcut-o, iar la 18 ani tatăl i-a dat voie să se mărite cu el cu condiția să se întoarcă virgină după șase luni.

Așa cum era de așteptat, fata nu s-a mai întors niciodată. Didier a murit în 1981 la 79 de ani.

Fiica lui, Maude, s-a căsătorit, a născut doi copii, iar acum este bunică. Însă nu a reușit nici acum, la 60 de ani, să depășească complet traumele prin care a trecut. A făcut ani întregi de terapie, iar acum este ea însăși psihiatru.

CELE MAI NOI STIRI