Tatal ii face o poza fetitei sale langa un cal. La o privire mai atenta, nu-i vine sa creada ce vede

Fie ca e vorba de un botez, casatorie, vacanta sau orice alta intamplare cotidiana, fotografiile sunt o modalitate

excelenta de a imortaliza orice amintire, mai mult sau mai putin placuta. „Vreau sa va vad zambind”, exclama orice fotograf, facandu-si subiectii sa apara veseli indiferent de starea lor.

Cu putin efort, un fotograf va obtine o poza uimitoare pentru colectia personala – dar daca este cu adevarat norocos, va surprinde un cadru despre care toata lumea va vorbi zile in sir.

Exact asa s-a intamplat si in cazul acestei fetite, atunci cand o zi obisnuita alaturi de familie a transformat-o intr-o celebritate alaturi de prietenul sau cabalin.

Potrivit publicatiei „Time Magazine”, fotografia a fost initial incarcata pe platforma Reddit – si a facut furori. Aceasta

fetita se bucura de o zi frumoasa intr-un cadru festiv, petrecandu-si ceva timp cu familia alaturi de caii Clydesdale ce galopau parca pregatiti de parada.

Ea probabil a stat o vreme in preajma acestor creaturi maiestuoase, putin tematoare sa se apropie mai mult. Cand si-a

facut curaj, fetita s-a postat in fata acestui armasar impresionant, asteptand sa vada flash-ul camerei.

„Zambeste”, i-a spus tatal, aflat in spatele camerei foto. A fost momentul in care aparatul a declansat, iar scena a fost imortalizata…

Categoric, rezultatul nu a fost tocmai cel la care se astepta tatal si restul familiei! Cand a revazut poza, tatalui nu i-a venit sa creada ce scena minunata surprinsese.

Rasa Clydesdale este originara din Scotia, iar exemplarele ce-i apartin sunt cai de mare tractiune, cu o personalitate puternica, dar si deosebit de inteligenti – o caracteristica destul de evidenta, in cazul in care acest armasar a ajuns sa ranjeasca la comanda!

Dupa ce a fost postata online, aceasta poza a devenit virala, fiind chiar considerata una dintre cele mai reusite fotografii ale anului 2016 de catre site-ul BuzzFeed – si suntem siguri ca familia fetitei se bucura de aceasta imagine la fel de mult ca si noi!