Tatăl Andreei Bălan, primele declaraţii după ce s-a aflat că vedeta s-ar fi căsătorit cu Victor Cornea. „O nouă şansă la dragoste” EXCLUSIV

Se vorbește tot mai mult despre faptul că Andreea Bălan s-ar fi căsătorit cu Victor Cornea. Tatăl artistei, Săndel Bălan, a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre acest pas important din viața fiicei sale. Care este, de fapt, situația celor doi amorezi.

Săndel Bălan, primele declarații despre nunta Andreei

Andreeea Bălan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta iubește și este iubită, după ce a avut parte de mai multe dezamăgiri în dragoste. În ultimul timp, însă, este bănuită că s-ar fi căsătorit cu sportivul Victor Cernea.

Pe legitimația de acces la competițiile sportive ale iubitului ei apare numele acesteia, dar și numele de familia al bărbatului, semn că s-ar fi căsătorit. Nu se știe dacă este vorba despre nuntă sau doar o modalitate de identificare, pentru că artista nu a făcut declarații în acest sens.

Tatăl ei, însă, a comentat acest subiect. Săndel Bălan spune că nu știe nimic despre acest pas, dar consideră că era normal ca cei doi să își anunțe familia înainte de a se căsători. Cât despre presupusul ginere, spune că nici măcar nu îl cunoaște.

Ultimile articole
ION ILIESCU! Cutremur la Bucureşti

Săndel Bălan mărturisește că nu știe nimic despre Victor Cernea, doar că este un sportiv bun, detalii descoperite de pe Internet. Consideră că fiica sa are dreptul la fericire și nu s-ar opune căsătoriei. Din contră, s-ar bucura pentru ea.

„„Nu ştiu nimic, nu am aflat să se fi căsătorit Andreea. Dacă se mărita, ar fi anunţat în primul rând părinţii, familia, ceea ce nu s a întâmplat încă. Nu l-am cunoscut pe băiat. Citesc şi eu pe internet despre el, că e un sportiv bun.

Orice om din lumea asta are dreptul la o nouă căsnicie, o nouă şansă în viaţa la dragoste. Să nu aşteptăm să ne pice din cer ceva! Destinul ni-l facem singuri”, ne-a dezvăluit tatăl Andreei Bălan.

CELE MAI NOI STIRI