Sotia lui Benone Sinulescu a anuntat ce pensie avea, de fapt, artistul: Cu acesti bani a trait in ultimii ani

Lumea muzicii din Romania este mai saraca, dupa ce Benone Sinulescu a parasit aceasta lume. Elena, sotia artistului a facut primele declaratii cu privire la pensia pe care o incasa sotul ei de la stat in ultimii ani de viata.

Benone Sinulescu s-a stins din viata pe 18 noiembrie 2021 si a lasat in urma sa multa durere. Decesul artistului a survenit din cauza unei pneumonii. Artistul suferea de mai multe probleme medicale.

In ultimii ani, Benone Sinulescu s-a retras la tara, in comuna Barzava din Arad. Elena, sotia artistului, a marturisit ce pensie avea sotul ei lunar.

„Benone avea o pensie de 2.700 de lei, la care se adăuga o indemnizație de merit, mult mai mare ca pensie, în valoare de 6000 de lei. Indemnizație de merit au avut mulți alți artiști din țară, nu doar el. Cu acești bani a trăit în ultimii ani!”, a declarat Elena.

Ultimile articole
Andra Măruță, Gest Impresionant Pe Scenă, În Timpul Unui Concert.

Elena Sinulescu a anuntat trecerea in nefiinta a artistului. Femeia a spus atunci ca sotul ei s-a stins din viata in urma unei pneumonii.

„Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen.

Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click.ro

CELE MAI NOI STIRI