Și-a îngropat iubita, iar a doua zi a auzit zgomote din mormânt. Ce au descoperit rudele e terifiant – Știre verificată

O întâmplare absolut terifiantă a avut loc în Honduras, acolo unde o adolescentă în vârstă de 16 ani a fost dezgropată imediat după

înmormântare, întrucât iubitul ei a susținut că a auzit zgomote din mormânt.

O întâmplare absolut terifiantă a avut loc în Honduras, acolo unde o adolescentă în vârstă de 16 ani a

fost dezgropată imediat după înmormântare, întrucât iubitul ei a susținut că a auzit zgomote din mormânt.

Neysi Perez a fost declarată moartă după ce a suferit un atac de cord, iar la o zi după ce a fost îngropată, iubitul ei, Rudy David Gonzales, a alertat familia fetei afirmând că a auzit zgmote din mormântul ei.

Un angajat al cimitirului a confirmat spusele tânărului, iar rudele fetei au decis să spargă cavoul, relatează express.co.uk.

„Nu mirosea a cadavru, avea o temperatura normală a corpului. Din gura ei a ieşit apă cu sânge”, a spus sora fetei, Gladys.

Chiar dacă tânăra a fost dusă la spital rapid, medicii n-au putut să o readucă la viață și, mai mult de atât,

aceștia au spus că ţipetele ar fi fost doar în capul iubitului ei, însă nu-şi explică de ce faţă avea zgârieturi pe mani

. De asemenea, geamul din interiorul sicriului fusese spart, fapt pentru care familia ei crede că Neysi a încercat să se salveze.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .