Se fac angajări la Kaufland. Se oferă 4.300 de lei salariu, plus bonuri de masă și primă de sărbători

Vești bune despre oportunități de angajare in magazinele pe care retailerul german Kaufland le-a deschis recent în 23 de orașe din România.

Această oportunitate vizează oferirea unui loc de muncă stabil și bine remunerat pentru cei interesați. Kaufland se angajează să ofere un pachet atractiv de beneficii, precum tichete de masă și prime de sărbători, pentru a-și susține angajații.

Kaufland caută candidați potriviți pentru diverse poziții disponibile în orașe precum București, Cluj-Napoca, Constanța, Oradea și altele. Indiferent de locația dumneavoastră, există posibilitatea de a aplica și de a face parte din echipa Kaufland.

Pozițiile deschise includ roluri ca lucrător comercial, manipulant de mărfuri, stivuitorist, șef de departament operativ, manager de magazin și multe altele.

Un alt aspect semnificativ este gama de salarii competitive și beneficiile atractive pe care Kaufland le oferă.

Pentru posturile full-time, salariile încep de la 3.700 de lei brut și pot ajunge până la 4.300 de lei brut, în funcție de experiență și locația de desfășurare a muncii.

Nu uitați că, în general, salariile în București pot fi mai generoase. În plus, există opțiuni pentru lucrul part-time, oferind candidaților flexibilitate în alegerea programului de lucru.

Această oportunitate de angajare în numeroase orașe din România este cu siguranță un motiv de entuziasm pentru cei care caută un loc de muncă stabil și bine plătit, cu beneficii atractive. Nu ezitați să explorați aceste oferte pentru a vă construi o carieră în cadrul retailerului Kaufland.

Ultimile articole
24News Românii care au lucrat înainte de acest an ar putea primi bani în plus la pensie! Se adaugă la vechimea în muncă! Sumele finale cresc destul de mult

Kaufland oferă angajaților săi o serie de avantaje suplimentare, precum tichete de masă, bonusuri variabile în funcție de performanță și creșteri salariale anuale.

Compania acordă, de asemenea, o atenție deosebită dezvoltării personale și profesionale a membrilor săi, oferindu-le oportunități personalizate pentru creștere și îmbunătățire.

Pentru a deveni parte din familia Kaufland, candidații trebuie să aibă cel puțin studii medii și să demonstreze responsabilitate, amabilitate și seriozitate. De asemenea, este necesară disponibilitatea pentru a lucra în ture.

La semnarea contractului, angajații beneficiază de 22 de zile lucrătoare de concediu, iar acest număr poate crește pe măsură ce avansează în vechimea lor în cadrul companiei.

Pentru a aplica la locurile de muncă disponibile, candidații pot utiliza platforma online dedicată, unde vor găsi toate informațiile necesare și pot completa formularul de aplicare în mod simplu și rapid.

Kaufland continuă să deschidă noi oportunități de angajare în întreaga țară, contribuind astfel la crearea de noi locuri de muncă și la dezvoltarea pieței românești.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă stabil și bine remunerat, vă invităm să vă alăturați echipei Kaufland și să profitați de avantajele oferite de acest retailer de încredere

CELE MAI NOI STIRI