Schimbarea spectaculoasă a unei vedete din România. Tu știi cine este copila din această fotografie?

Theo Rose, nume pe care puțini l-ar asocia cu fetița din imaginea copilăriei, a fost atrasă de lumea muzicii încă de la vârsta de 4 ani. Cu un debut oficial în industria muzicală la doar 15 ani, Theo Rose și-a câștigat repede locul în inimile publicului.

Fotografia surprinde o Theo Rose tunsă scurt și ușor timorată, departe de imaginea puternică și carismatică pe care o afișează în prezent. Transformarea ei de-a lungul anilor nu a fost doar în ceea ce privește aspectul fizic, ci și în ceea ce privește evoluția sa ca artistă.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România

În prezent, Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate și cunoscute figuri din industria muzicală din România. Succesele sale muzicale au cucerit inimile fanilor, iar trecerea ei de la o mică cântăreață la o artistă consolidată este exemplară.

Pe lângă cariera ei muzicală, Theo Rose a devenit cunoscută și pentru viața sa personală. Relația sa cu Anghel Damian, în vârstă de 32 de ani, a captat atenția presei de specialitate și a devenit un subiect frecvent discutat în lumea mondenă.

Cei doi formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc și au devenit părinții unui băiețel frumos numit Sasha Ioan.