REGRETABILĂ VESTEA DESPRE CRISTIAN POPESCU PIEDONE

Cristian Popescu Piedone a răbufnit, duminică seară la România TV, după ce toată săptămâna a acuzat că este hărțuit. Lupta la scaunul de primar general e mai dură ca niciodată, iar Cristian Popescu Piedone simte acest lucru pe pielea lui.

Într-un interviu pentru România TV, Cristian Popescu Piedone a declarat că a ajuns la capătul puterilor din cauza hărțuitorilor săi.

Candidatul la Primăria Capitalei a precizat că nu este lăsat să-și facă campanie cum trebuie, fiind mereu atacat.

Raportat la coasă, a fost o acțiune pe terenurile din Sectorul 5 administrate de Primăria Capitalei, care sunt nesalubrizate, necosite. Sunt atacuri fără precedent. Dacă nu contez, de ce mă atacă? Ei mă dau deja ca necâștigător al fotoliului de primar general și toată lumea mă atacă pe mine. Fiecare își pregătește campania așa cum consideră. Dar nu am stat degeaba. Suntem agresați și nu suntem lăsați să ne desfășurăm activitatea. Am depus sesizări. Asta este mafie, este hărțuire.  Fiecare candidat are dreptul la strategia lui de campanie”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Cel mai deranjant pentru Cristian Popescu Piedone este faptul că familia lui este atacată, inclusiv soacra, de 87 de ani. Politicianul a fost nevoită chiar să sune la ambulanță pentru soacra lui, din cauza acestei situații. Cristian Popescu Piedone a concluzionat că nu se pune problema să renunțe și că merge până la capăt pentru bucureșteni.

Sună la poartă, la soacra mea, în vârstă de 87 de ani, unde este primarul, că vrem punctul lui de vedere. Nu, eu aleg să dau cui consider punctele mele de vedere. Nu mă retrag, nu răspund nedreptății. Le este frică de mine, că am susținerea cetățenilor, sunt geloși, că ei nu pot fi îndrăgiți de acești oameni”, a declarat Cristian Popescu-Piedone la România TV.