Reactia Evei Maruta dupa valul de critici primite

Filmul „Tati Part-Time”, în care Eva Măruță și Alex Bogdan interpretează rolurile principale, a obținut un succes remarcabil în ceea ce privește vânzările.

Cu toate acestea, succesul filmului a adus cu sine și o serie de critici severe la adresa prestației Evei Măruță, chiar și la vârsta fragedă de opt ani. Recent, micuța a răspuns cu grație la valul de comentarii negative care a învăluit mediul online.

Cu toate că a reușit să impresioneze publicul la o vârstă atât de fragedă, Eva Măruță nu a scăpat de critici acide. Unii au apreciat debutul ei în lumea filmului, dar alții au fost mai duri, criticând-o aspru pentru simplul fapt că este fiica celebrei Andrei și a lui Cătălin Măruță. Este notabilă ironia situației în care un copil este supus judecății publice doar pentru că poartă un nume faimos.

Cum a reacționat Eva Măruță

După lansarea filmului „Tati Part-Time”, Eva Măruță a fost expusă unui val de critici venite dinspre utilizatorii mediului online. Această expunere brutală a determinat-o pe micuța actriță să își exprime părerea printr-o reacție matură și echilibrată.

Pe contul ei personal de Instagram, BRomania a distribuit un clip care a devenit viral și a stârnit reacții puternice. În acest videoclip, Cătălin Măruță, Alex Bogdan și BRomania citesc cu voce tare unele dintre comentariile dure și critice la adresa Evei.

Este impresionantă atitudinea adultă a micuței în fața acestor critici, iar momentul său de apariție în clip aduce o notă de seriozitate și curaj în gestionarea comentariilor negative.

„Cătălin, Alex și Bromania: Încă o mizerie de film”, „Nu mai sunt actori ca pe vremuri. Se răsucesc monștrii sacri în mormânt”, „Ia uite, numai copiii de vedete pot să prindă roluri. Până când mai merge nepotismul?”.

Eva Măruță: Hei, ce faceți acolo?

Cătălin, Alex și Bromania: Hei, uite citeam comentariile la film, la Tati part time. Lumea se bucură, e super tare. De-abia așteaptă lumea să vină la film.

Eva Măruță: Și ce zice lumea despre mine?

Cătălin, Alex și Bromania: De bine, normal. Doamne! Te laudă. Românii nu sunt frustrați. Au zis că ești un copil minunat, Eva, și că joci foarte bine. Cum ar vorbi urât despre un copil?

Eva Măruță: Știam eu că oamenii sunt buni.

Cătălin, Alex și Bromania: Cei mai buni. Mai ales românii”, a fost discuția acestora din timpul videoclipului postat pe Instagram.