Pune mereu o lingură cu zahăr în curtea din spate înainte de a părăsi casa. Iată de ce

Unii dintre noi nu dau importanță albinelor crezând că rolul lor este doar să ne enerveze. Cu toate acestea, în realitate, aceste insecte mor treptat și dispar din existență.

Ele sunt foarte importante, deoarece aceste mici insecte sunt responsabile pentru hrănirea a 90% din populația lumii. Se spune că am avea o mare catastrofă în mâini în cazul în care le eliminăm din ecosistem.

Nu trebuie să fii un fanatic al copacilor pentru a respecta mediul înconjurător. Există câteva lucruri incredibil de simple pe care le putem face pentru a ajuta planeta.

O singură persoană nu poate face totul, dar toți împreună putem ajuta. Și toți avem responsabilitatea de a face ceva pentru a conserva frumosul lumii în care trăim, pentru viitoarele noastre generații.

Zoologul și autorul Sir David Attenborough a luptat pentru animale, mediul înconjurător și natură de când își poate aminti.

Attenborough, care este poate cel mai bine cunoscut ca prezentator de televiziune, are un mesaj vital pe care toată lumea ar trebui să-l audă.

El a spus pe Facebook:

„Dacă albinele ar dispărea de pe fața pământului, oamenii ar mai avea doar 4 ani de trăit.”

David Attenborough nu este prima persoană care ne dă această avertizare gravă, dar postarea sa este un adevărat semn că este o problemă reală și că ar trebui să o luăm foarte în serios.

S-ar putea să fie mici, dar albinele au o sarcină uriașă – aproape o treime din hrana pe care o primim a fost polenizată de albine.

David Attenborough scrie:

„În ultimii 5 ani, populația de albine a scăzut cu 1/3”

Situația nu este deloc fără speranță, însă, un lucru pe care toți îl putem face, o idee care se răspândește ca un foc…

David Attenborough ne oferă un mic sfat simplu pe care fiecare dintre noi ar trebui să-l încerce: amestecați puțin zahăr și apă într-o linguriță și apoi lăsați-o în curtea din spate. Ar putea cu adevărat să vă salveze viața!

David Attenborough scrie:

„În această perioadă a anului, albinele pot părea adesea că mor sau sunt moarte, totuși, sunt departe de asta. Albinele pot deveni obosite și pur și simplu nu au suficientă energie pentru a se întoarce la stup, ceea ce poate duce adesea la fi purtate de către vânt.”

„Dacă găsiți o albină obosită în casa dumneavoastră, o soluție simplă de zahăr și apă va ajuta la revigorarea unei albine epuizate.”

„Amestecați simplu două lingurițe de zahăr alb granulat cu o lingură de apă și puneți pe o lingură pentru ca albinele să ajungă. De asemenea, puteți ajuta distribuind această postare pentru a crește conștientizarea.”

Iată încă o modalitate care va ajuta albinele și omenirea să prospere: plantați flori pe balconul dumneavoastră, poate chiar lăsați florile sălbătice să ocupe un colț al curții din spate. Albinele locale vor iubi cu adevărat asta!

Albinele pot salva planeta noastră, împreună putem salva planeta! Vă rugăm să ÎMPĂRȚIȚI acest lucru cu prietenii și familia și să răspândim cuvântul!