Pregătiri pentru înmormântarea Regelui Charles la Palatul Buckingham.

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, în urmă cu ceva vreme, vestea venind ca un șoc pentru Familia Regală. Suveranul urmează tratamentul potrivit acestei boli cumplite, însă se pare că Palatul Buckingham ar fi pregătit deja toate detaliile înmormântării. Totul ar fi fost pus la punct după ce s-a aflat că monarhul a fost diagnosticat cu cancer.

„În timpul procedurii recente pentru adenomul de prostată, o problemă separată a fost descoperită. Investigații ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început, de astăzi, un program de tratament regulat, perioadă în care a fost sfătuit de medici să amâne toate îndatoririle publice. În această perioadă Majestatea Sa va continua să-și îndeplinească prerogativele oficiale.

Regele este recunoscător echipei medicale pentru intervenția rapidă, posibilă datorită procedurii recente la spital. Regele rămâne pe deplin pozitiv cu privire la tratamentul său și abia așteaptă să revină pe deplin la îndatoririle sale publice cât mai repede cu putință. Majestatea Sa a ales să împărtășească informațiile despre diagnosticul său pentru a preîntâmpina speculațiile și în speranța că poate să ajute la înțelegerea publică pentru toți cei din toată lumea care suferă de cancer”, a transmis, într-un comunicat, Palatul Buckingham. Cum se va desfășura înmormântarea Regelui Charles al III-lea
Potrivit surselor de la Palat, cortegiul funerar va fi intitulat „Operațiunea Menai Bridge”, după primul pod de fier suspendat din Anglesey, Țara Galilor. Reamintim că, la înmormântarea Reginei Elisabeta, cortegiul funerar s-a numit „Operațiunea London Bridge”.

După ce Regele a aflat că are cancer, Palatul Buckingham a pus la punct toate detaliile unei ceremonii de înmormântare. Operațiunea numită Menai Bridge are în vedere transferul trupului neînsuflețit al suveranului din sala tronului de la Palatul Buckingham la Westminster Hall. Abia după nouă zile va avea loc înmormântarea oficială, care se va face în cavoul regal de la Castelul Windsor.

Medicii i-ar fi dat Regelui Charles al III-lea doi ani de trăit. „Regele Charles este mult mai bolnav decât lasă palatul să se înțeleagă și, pur și simplu, nu mai este în stare să își conducă familia, interesele coroanei și să îndeplinească îndatoririle zilnice”, spunea o sursă de la Palat, conform Geo News.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .