Poveste cruntă dar adevărată a unei românce căsătorită cu un arab

Birdea Margareta, o femeie din Cluj, a povestit o experiență de viață șocantă și cutremurătoare. Ea s-a căsătorit cu un arab din Palestina fără să realizeze implicațiile unei astfel de relații. Viața ei a devenit un coșmar, fiind tratată ca un obiect de către fostul soț și familia acestuia.

În ciuda incompatibilităților și a suferințelor, Margareta a luptat pentru căsătoria ei și a născut o fiică, Sarah. Situația a devenit insuportabilă când soțul a decis să o lase pe fetiță în Palestina pentru a învăța limba. Cu timpul, s-a dovedit că el nu avea intenția de a o aduce înapoi, distrugând astfel viața Margaretei.

Femeia a încercat toate căile legale posibile pentru a-și recupera copilul, dar fără succes. Disperată și fără nicio altă opțiune, ea a recurs la încercarea de a o rapa. A avut contact cu oameni dubioși și a fost la un pas să accepte un plan periculos și ilegal pentru a-și aduce fetița acasă.

Cu ajutorul unui prieten și al unui oficial român, Margareta a reușit să organizeze o operațiune pentru a-și salva copilul. Însă, fostul soț nu s-a prezentat, iar situația a devenit extrem de tensionată. Cu toate acestea, cu sprijinul oficialilor români, Margareta a reușit să-și recupereze fiica și să se întoarcă în România.

Povestea ei ilustrează durerea și lupta unei femei pentru a-și salva copilul dintr-o relație distructivă și cum sprijinul autorităților române i-a adus, în cele din urmă, eliberarea.