Polițist din Botoșani, găsit împușcat lângă mormântul fetiței. Copila, decedată la 1 anișor, și-ar fi serbat onomastica

Tragedia din zona Moldovei s-a petrecut azi, 30 noiembrie, în prima parte a zilei. În jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul IPJ Botoșani erau anunțați că, în comuna Vlăsinești, se află o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

Deplasați în zonă, agenții au constatat că cele sesizate se confirmă. În cimitirul din comuna Vlăsinești se afla trupul unui bărbat de 47 de ani. Ulterior s-a aflat și identitatea acestuia.

Victima este șeful de post de Poliție din localitatea Stăuceni. Bărbatul și-a pus capăt zilelor într-un mod cumplit. A ales să se sinucidă cu arma din dotare chiar lângă mormântul fiicei sale.

Fiica sa, Andreea, care joi și-ar fi sărbătorit onomastica de Sfântul Andrei, a încetat din viață la doar 1 anișor. Se pare că bărbatul nu a mai suportat durerea pricinuită de decesul copilei și a recurs la gestul extrem.

”Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, potrivit IPJ Botoșani.

Ultimile articole
A urlat de durere când logodnicul i-a murit cu 52 de zile înainte de nuntă.

Polițistul care s-a sinucis, cunoscut ca un om liniștit

Întreaga comunitate din Stăuceni este în stare de șoc după tragedia de joi. Cei care l-au cunoscut pe agent nu-și explică gestul acestuia. ”Era un om cumsecade. Un om cuminte, am rămas șocați și eu și toți cei care au auzit despre acest caz. Nu știm ce s-a întâmplat.

Din discuțiile pe care le-am avut cu el în trecut nu a spus niciodată că ar avea probleme. Avea o relație bună cu familia. De vreo șase ani era polițist la noi”, a spus Dănuț Tipu, viceprimar la Stăuceni, unde polițistul era șef de post, pentru Monitorul de Botoșani.

CELE MAI NOI STIRI