Polemica legată de plimbarea copiilor în lesă

O filmare virală postată pe rețelele sociale a stârnit valuri de îngrijorare și indignare în rândul internauților. Jordan Driskell, un bărbat din Kentucky, a decis să-și plimbe cei cinci copii în lesă, iar acest gest a fost catalogat de mulți drept o eroare imensă. Metoda neobișnuită de supraveghere a micuților a generat un adevărat val de discuții pe internet, iar părerile sunt împărțite.

Dacă mulți părinți apelează la diverse dispozitive de siguranță, precum hamurile speciale pentru copii, pentru a evita pericolele și rătăcirile în spațiul public, modul în care Jordan Driskell alege să-și țină sub control cei cinci copii a provocat reacții controversate. Lesa și hamurile, inițial destinate câinilor, au fost considerate de către unii internauți ca fiind nepotrivite pentru copii.

Reacțiile au fost imediate și nu au întârziat să apară comentarii critice, cu acuzații precum “îți tratezi copiii ca pe niște câini” sau “copiii nu sunt câini, de ce nu îi înveți ce să facă?”. Totuși, există și mulți susținători ai lui Jordan Driskell, care apreciază faptul că acesta reușește să-și supravegheze în siguranță cei cinci copii, o sarcină cu adevărat dificilă pentru orice părinte.

Argumentul principal al susținătorilor este acela că siguranța micuților este pe primul loc, iar metoda folosită de Jordan Driskell este una eficientă în acest sens. Aceștia îi cer celor care îl critică să își pună în locul său și să încerce să supravegheze cinci copii odată, pentru a înțelege dificultatea situației.

Cu toate acestea, există și propuneri mai puțin serioase, precum utilizarea de zgărzi electrice utilizate în dresajul câinilor. Cu siguranță, acest sfat nu poate fi luat în considerare, mai degrabă fiind perceput ca o batjocură la adresa lui Jordan Driskell și a metodei sale de supraveghere.

Jordan Driskell și soția sa au cinci copii, toți cvintupleți, care s-au născut prematur la 28 de săptămâni. Viața lor, cu tot ce presupune ea, a devenit o adevărată senzație în mediul online, iar părinții au ales să împărtășească public multe aspecte din viața lor de zi cu zi.

Până când o soluție unanim acceptată va fi găsită, acest caz continuă să rămână subiect de dezbatere și controversă în mediul online. Cu siguranță, metoda folosită de Jordan Driskell pentru a-și plimba copiii în lesă va continua să fie subiectul unor discuții aprinse între susținători și critici, iar internetul va avea întotdeauna cuvântul de spus în astfel de situații.