Petre Roman Are O Pensie Impresionantă! Tatăl Oanei Roman Este Extrem De Bogat! Trăiește Într-O Vilă Imensă De 200 De Metri În Pipera.

Petre Roman se află într-o poziție privilegiată în ceea ce privește situația sa financiară, chiar și la vârsta de pensionar. Fostul politician nu se poate lăuda doar cu o pensie, ci cu două, iar sumele pe care le încasează sunt considerabile, în comparație cu veniturile unui cetățean obișnuit.

De-a lungul anilor, Petre Roman și-a consolidat situația financiară, beneficiind acum de venituri substanțiale din cele două pensii. Prima dintre ele este pentru activitatea sa în câmpul muncii, reflectând o remunerație considerabilă, iar cealaltă reprezintă o indemnizație de vârstă pentru mandatele sale de parlamentar.

Potrivit declarației sale de avere, înregistrată anul trecut, se poate observa că suma încasată pentru pensia de activitate în câmpul muncii se ridică la aproximativ 65.000 de lei pe an, ceea ce înseamnă în jur de 5.000 de lei lunar. De asemenea, indemnizația pentru mandatele de parlamentar se situează în apropierea valorii de 10.000 de lei lunar.

Totuși, veniturile sale nu se opresc aici. Declarația de avere a lui Petre Roman dezvăluie și alte surse de venit, precum bijuterii în valoare de 15.000 de euro, tablouri evaluate la 25.000 de euro și obiecte de artă în valoare de 25.000 de euro.

În plus față de acestea, fostul politician deține o serie de proprietăți, printre care se numără o casă în Voluntari, cu o suprafață generoasă de 202 metri pătrați, și un teren în Constanța de 1.000 de metri pătrați. În ceea ce privește mijloacele de transport, Petre Roman deține trei autoturisme: o Honda și o Lancia, ambele din anul 2006, și un Land Rover achiziționat în 2011.

Pe lângă bunurile materiale, fostul prim-ministru a acumulat economii substanțiale în fonduri private, având în conturi suma de 70.000 de euro. De asemenea, el a acordat împrumuturi în valoare de 100.000 de euro către diverse persoane.

Aceste detalii despre situația financiară a lui Petre Roman oferă o perspectivă asupra stabilității sale financiare și a patrimoniului său considerabil acumulat de-a lungul anilor.