Obișnuiești să bei cafea pe stomacul gol? Adaugă aceste două ingrediente: metabolismul crește si grăsimea din talie dispare

Există numeroase cercetări care arată că băutul cafelei pe stomacul gol nu este recomandat.

Cu toate acestea, dacă ești dependent de cafea și primul lucru pe care îl vezi dimineața este o ceașcă de cafea aburindă, poți obține câteva beneficii adăugând două ingrediente: ulei de cocos și scorțișoară.

Acest amestec accelerează metabolismul, sporind rezistența la efort, iar consumul de cafea poate contribui la întârzierea oboselii musculare și la accelerarea arderii grăsimilor pentru producerea de energie.

De asemenea poate avea un efect stimulator asupra sistemului digestiv, având uneori un efect ușor laxativ. Aceste beneficii pot contribui la susținerea eforturilor de pierdere în greutate

Iată ce ai nevoie:

1-2 lunguri de ulei de cocos
O linguriță de scorțișoară
O jumătate de ceașcă de miere organică (opțional)
O linguriță de cacao (opțional)

Pentru preparare, amestecă cu grijă aceste ingrediente pentru a obține o pastă. Depozitează pasta în frigider într-un borcan cu capac.

Pentru a savura cafeaua, pregătește-o așa cum obișnuiești. După ce ai turnat cafeaua în ceașcă, adaugă două lingurițe din pasta pregătită anterior. Amestecă bine până când toate ingredientele se omogenizează, și cafeaua ta este gata de băut.

Această combinație este extrem de benefică din cauza proprietăților valoroase ale ingredientelor folosite. Scorțișoara aduce multiple avantaje, printre care antiinflamatorii puternice și conținut bogat de antioxidanți pentru combaterea radicalilor liberi.

De asemenea, contribuie la reglarea nivelului de zahăr din sânge și stimulează metabolismul pentru arderea zaharurilor. În plus, are abilitatea de a reduce pofta de dulce, ceea ce o face potrivită pentru a fi consumată împreună cu cafeaua de dimineață.

Pe de altă parte, uleiul de cocos este un alt ingredient valoros care amplifică beneficiile acestei băuturi matinale, mai ales când este consumat pe stomacul gol.

Acest ulei conține o gamă de acizi grași esențiali care sprijină sănătatea sistemului digestiv și, în special, a ficatului. Ceea ce face cu adevărat specială această combinație este că ajută la pierderea în greutate prin stimularea metabolismului.

Această combinație este un adevărat elixir matinal, care aduce o serie de beneficii organismului, incluzând reducerea inflamației, combaterea radicalilor liberi, reglarea nivelului de zahăr din sânge, creșterea metabolismului și controlul poftei de dulce.

Pe deasupra, contribuie la menținerea sănătății sistemului digestiv și a ficatului, în timp ce susține procesul de pierdere în greutate. Astfel, această băutură se poate bucura de toate aceste avantaje încă de la primele ore ale dimineții

SURSA> https://stiiromania.ro/