Oana Radu susține că a trăit un calvar lângă fostul soț!

Povestea de dragoste dintre Cristian Leonte și Paula Herlo s-a desfășurat pe parcursul a mai bine de 15 ani și este una de neuitat, presărată cu întâmplări speciale. Cei doi s-au întâlnit în lumea televiziunii, lucrând în redacția de știri a Pro TV-ului.

Într-un interviu pentru Viva.ro, Cristian Leonte a dezvăluit că prima lor întâlnire a avut loc în timpul transmisiunilor în direct, fără ca niciunul să fie sigur cine a observat pe cine primul. A fost un moment întâmplător, dar destinul a jucat un rol important în a-i aduce împreună.

Cristian Leonte și-a cerut soția în căsătorie chiar de Ziua Îndrăgostiților, alegând astfel să sfideze comercialismul excesiv al sărbătorii. Pandemia de coronavirus a adus schimbări semnificative în viața lor, incluzând o mai mare apropiere și mai mult timp petrecut împreună cu copiii. Deși perioada lockdown-ului a fost plină de provocări, Cristian Leonte a observat cu bucurie cum cei mici au găsit modalități creative de a se distra și de a învăța din fiecare situație.

În ceea ce privește cariera lor, amândoi sunt implicați în lumea televiziunii și resimt presiunea și solicitările acesteia. Cristian Leonte și-a extins activitatea și în mediul online, lansând un podcast alături de colegii săi, în timp ce Paula Herlo continuă să fie pasionată de meseria sa, pe care o percepe nu doar ca pe un loc de muncă, ci mai degrabă ca pe o pasiune și o sursă constantă de adrenalină.

În ansamblu, povestea lor de dragoste și de viață este una care îmbină cariera, familia și pasiunea pentru ceea ce fac, oferindu-le o viață plină de momente speciale și împliniri.