Oana Lis, în doliu. Din păcate, s-a stins! ”Am fost să-mi iau rămas bun…”

Oana Lis, soția lui Viorel Lis, trece prin clipe grele.

Vedeta e în doliu, iar aceasta a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a explicat ce s-a întâmplat în viața ei. O persoană dragă a decedat.

O vedem tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă chiar și ea trece prin momente grele, așa cum se întâmplă și acum. Soția lui Viorel Lis, Oana, a anunțat pe pagina sa de socializare că e în doliu, asta după ce o persoană dragă din viața ei a murit.

Mai exact, decana facultății unde a studiat vedeta psihologia a încetat din viață, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru soția fostului edil al Capitalei. Oana a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost la priveghi, acolo unde și-a luat rămas bun de la cea care i-a fost decană în timpul studenției.

”Am fost să-mi iau rămas bun…ce gol imens ati lăsat. Dumnezeu sa vă binecuvanteze, doamna profesoară!…Nu va voi uita niciodată”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

După publicarea imaginii pe rețelele de socializare, la fotografia postată de Oana Lis s-au adunat o mulțime de comentarii prin care oamenii îi transmit condoleanțe soției lui Viorel Lis, mai ales că aceasta era destul de apropiată față de profesoara sa care tocmai ce a decedat.