Oana Lis, anunț cutremurător! Ce își dorește Viorel Lis să i se scrie pe cruce.

Oana Lis a împărtășit pe rețelele de socializare o discuție plină de umor cu Viorel Lis, soțul ei, despre inscripția pe crucea lui funerară, aducând astfel un zâmbet urmăritorilor săi online. Chiar dacă se confruntă cu probleme financiare din cauza costurilor tratamentelor medicale ale soțului, Oana a continuat să fie activă pe social media, încercând să ofere momente de veselie fanilor ei.

Într-o postare recentă pe Facebook, Oana a dezvăluit că Viorel i-a sugerat pentru epitaf: „Te-aștept lângă mine”. De asemenea, pentru a face față dificultăților financiare, Oana a fost forțată să vândă unele dintre bunurile personale, inclusiv o cruce specială de la Cimitirul Săpânța, renumit pentru operele sale artistice. Aceasta fusese creată de un artist talentat, acum decedat, și avea o importanță deosebită pentru ei.

Cu toate acestea, într-o altă postare, Oana a cerut păreri despre vânzarea crucii, moment în care mulți dintre urmăritorii săi i-au sugerat să nu vândă obiectele de valoare și să ceară ajutor direct, prin publicarea unui cont pentru donații.

Internauții i-au oferit sprijin, propunându-i să împărtășească mai multe detalii despre situația sa pentru a putea primi ajutor financiar adecvat.

„Oana, sunteți cunoscuți de o țară întreagă, decât să vinzi mai bine spune tot ce ai nevoie și pune un cont să putem dona, nu mai vinde lucrurile pe nimic”, „Postează un cont Oana, să primești ajutoare, vorbesc la modul cel mai serios”,

„Oana, crucea este personalizată și nu cred ca ar fi un obiect de interes public, însă ai putea posta situația de care te lovești, afișează un cont de colectare a bănuților și cine vrea să te ajute o va face, cine nu, nu. E simplu”, sunt câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit la postare.