O femeie s-a dezbrăcat in cimitr, poltitisti au ramas muti, ce facea femeia este dezgustator

Intr-o scenă de neconceput, care a stârnit controverse și dezaprobare în comunitate, o femeie îmbrăcată în lenjerie intimă a fost surprinsă recent relaxându-se pe o piatră de mormânt într-un cimitir din Alba Iulia vara trecuta. Fotografia șocantă a ajuns în posesia redacției Alba24, fiind trimisă de către o localnică uluită de ceea ce a văzut.

Martora care a imortalizat această scenă de neobișnuit a comentat ironic: „Așa se petrece ziua la prânz în cimitir: la plajă. În zona Ampoi III, la cimitirul Chip”. Imaginea, în care femeia își întinde o pătură pe piatra de mormânt și se întinde pentru a se bronza, a provocat un val de reacții și discuții în comunitatea locală.

Jurnaliștii din Alba Iulia, conștienți de impactul acestei imagini, au decis să verifice autenticitatea ei. Ei s-au deplasat la cimitirul menționat, iar după o căutare atentă, au reușit să identifice mormântul prezent în fotografie. Cu toate acestea, într-o întorsătură de situație, femeia în lenjerie intimă și-a încheiat deja „programul de plajă” atunci când au ajuns la locul respectiv.

Ultimile articole
Părinții Lui Aveau Păduchi, Îl Băteau, Îi Vindeau Jucăriile.

Această întâmplare a ridicat semne de întrebare cu privire la respectul față de locurile sacre și la comportamentul social acceptabil. Comunitatea locală discută acum despre posibile măsuri pentru a preveni astfel de incidente și pentru a conserva demnitatea locurilor de odihnă eternă. Autoritățile locale au fost alertate cu privire la acest incident, iar opinia publică așteaptă o reacție oficială în legătură cu acest comportament aparent inadecvat.

CELE MAI NOI STIRI