O fata de 14 ani din Botosani a nascut! Cine este tatal copilului intrece orice imaginatie

Din pacate, lipsa educatiei din Romania aduce la lumina povesti nu tocmai placute! Este si cazul unei adolescente in varsta de 14 ani din Botosanu, care a adus pe lume un bebelus! Copila a nascut prin cezariana!

O adolescenta de 14 ani din Botosani a nascut prin cezariana. Minora a adus pe lume un baietel de 3,690 de grame. Din fericire, ea si copilul sunt sanatosi si nu au intampinat probleme la nastere.

Potrivit spynews.ro, minora le-a marturisit medicilor ca tatal bebelusui are 22 de ani si ii asteapta pe amandoi acasa.

Educatia sexuala, introdusa in scolile din Romania

Premierul Florin Cîțu spune că educația sexuală va fi introdusă în școală într-un curs de „educație pentru viață”, începând de anul viitor, și că părinții care nu sunt de acord își vor putea retrage copiii, la fel cum se întâmplă în cazul orelor de religie. „Decizia e luată”, a spus premierul.

Anunțul vine după ce Senatul a respins solicitarea președintelui Klaus Iohannis de reexaminare a legii și a votat-o în forma veche, în care participarea copiilor la ore de educație sexuală este condiționată de acordul scris al părintelui.

„Am vorbit cu ministrul Cîmpeanu după acest vot și am luat decizia – și o vom implementa, curricula ține de Ministerul Educației prin legea educației – va introduce de anul viitor o clasă care se va numi Educație pentru viață.

Va fi introdusă obligatoriu, dar părinții care doresc să își retragă copiii din acea clasă vor putea să o facă. Ca ora de religie va funcționa. Ministrul Educației cred că o va anunța zilele următoare, deczia este luată”, a spus Cîțu la TVR 1.