Naomi Hedman l-a părăsit pe Florin Ristei pentru un alt bărbat! Imaginea pe care bruneta a publicat-o în mediul online

Naomi Hedman a luat recent pe toată lumea prin surprindere după ce a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de un alt bărbat.

Zvonurile cu privire la despărţirea de Florin Ristei au început să circule tot mai des, iar gestul brunetei a alimentat şi mai mult ceea ce toată lumea credea.

Naomi s-a făcut remarcată în emisiunea XFactor, acolo unde l-a cunoscut şi pe Florin Ristei. Fanii au plăcut-o din prima clipă, ba chiar s-au bucurat în momentul în care cei doi au anunţat că formează un cuplu.

Naomi Hedman s-a afişat alături de un alt bărbat

După ce bruneta a decis să şteargă toate imaginile cu iubitul ei din mediul online, fanii şi-au dat seama că ceva se întâmplă.

În urmă cu doar câteva săptămâni, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a fost contactat şi întrebat dacă mai este sau nu într-o relaţie. Atunci, artistul nu a confirmat, nici nu a infirmat separarea, a spus că totul este „un mister”, iar imaginile respective ar fi putut fi șterse „cu alt scop”.

Ultimile articole
Care este blestemul ascuns al fiecarei zodii. Aceasta greutate uriasa iti apasa pe umeri

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a dezvăluit Florin Ristei.

Însă, bruneta şi-a pus din nou fanii pe jar, după ce în mediul online s-a fotografiat alături de un alt bărbat. Deşi mulţi s-au gândit la o posibilă relaţie, căci ea nu a oferit niciun detaliu în legătura cu recenta apariție, cel mai probabil vor colabora pe plan profesional, Remi Blac.

CELE MAI NOI STIRI