Naike Rivelli face dezvăluiri despre Adriano Celentano

Nu este o noutate faptul că Adriano Celentano și-a înșelat soția Claudia Mori cu Ornella Muti. Aventura datează de mai bine de 30 de ani, dar Molleggiato a vorbit despre ea abia acum câțiva ani și a dezvăluit tuturor pasiunea puternică pe care o are cu colega sa. În prima seară a Festivalului, am văzut-o pe actriță alături de Amadeus.

Ea și Celentano au lucrat împreună în anii 1980: ne amintim cu toții Il bisbetico domato și Innamorato pazzo. Un cuplu care a făcut să se viseze pe ecran și o experiență păcătoasă pentru ambii actori. Trădarea lui Celentano nu a fost recunoscută niciodată la momentul respectiv, dar a fost dezvăluită ulterior.

Fiica lui Ornella Muti, Naike Rivelli, nu a acceptat niciodată acest lucru, subliniind că oamenii vorbesc astăzi despre ea ca și cum mama ei nu ar fi existat, dar nu este așa.

Pe Instagram, fiica marii actrițe nu are nicio reținere și a tras în gura mare la adresa lui Celentano. Naike Rivelli a răbufnit la adresa lui Adriano Celentano și a relației acestuia cu mama ei, Ornella Muti. Ea a făcut acest lucru în calitate de spectator, deși este un copil. Ea a trăit această aventură când era doar un copil și a declarat recent despre cântăreț: „Domnul Adriano obișnuia să vină în casa mamei mele. Fiica lui Muti era mică atunci, avea doar cinci sau șase ani, dar amintirile ei despre Celentano sunt clare.

‘Era un tip drăguț’, a subliniat ea. Rivelli a remarcat că a fost o greșeală să-și înșele soția, dar și-a amintit că la acea vreme Celentano ‘părea fericit să o facă, chiar să fie jucăuș și fabulos cu mine, care nu știam nimic’.

Celebrul artist de astăzi cu siguranță nu va fi uitat ce s-a întâmplat cu atâția ani în urmă. Fiica lui Ornella își amintește că mama ei a fost măcelărită de mass-media din cauza zvonurilor care au circulat în acei ani, dar, în ciuda acestui fapt, a folosit întotdeauna tăcerea ‘în primul rând din respect pentru Claudia și familia ei’, a subliniat ea. Și a pus pe hârtie ingratitudinea lui Adriano .Celentano: ‘În loc să scuipe declarații triste despre trecut’, a tunat Naike Rivelli, ‘ar fi trebuit să-i mulțumească mamei mele, care l-a făcut celebru ca actor în toată lumea.

Naike Rivelli: denunțul Barbarei D’Urso

Naike Rivelli, fiica lui Ornella Muti, a fost dată în judecată după ce, în ultimele luni, D’Urso a intentat un proces de defăimare împotriva ei, relatează Dagospia.

Prin urmare, șansele unui proces penal în toată regula au crescut, pe de o parte pentru acuzație, din partea prezentatorului din Campania, și pe de altă parte pentru apărare, și anume Rivelli. Cazul a izbucnit în mass-media vara trecută, când Naike a postat pe Instagram un videoclip în care dezvăluia că a primit o plângere din partea femeii napoletane în vârstă de 64 de ani. Fiica lui Ornella Muti a explicat atunci motivele acțiunii judiciare împotriva ei:

„Două anchete penale: una pentru că se pare că i-am folosit numele și cealaltă pentru că aș fi defăimat-o”, spune Naike Rivelli, „când tot ce am scris a fost că exista un zvon că ar avea un amant la Mediaset. Sgarbi a apărut în emisiunea dumneavoastră și a spus că sunteți o femeie recomandată! Eu am raportat zvonuri, nu am spus că așa a fost”.