Monica Anghel are un copil cu un bărbat celebru din România. Ce spune artista despre partenerul ei de viață

Puțini sunt cei care știu că îndrăgita cântăreață Monica Anghel are un copil cu un bărbat celebru din România. Vedeta este extrem de apreciată de public pentru vocea deosebită și piesele muzicale de un real succes.

Dincolo de realizările pe plan profesional, Monica Anghel a avut parte de provocări în viața privată. Iată ce spune artista despre partenerul ei de viață.

Monica Anghel are un copil cu un bărbat faimos
Monica Anghel are o carieră impresionantă pe scena artistică din România și se bucură de aprecierea

publicului și a colegilor de breaslă. Dincolo de succesul pe plan profesional, viața privată a îndrăgitei cântărețe a fost cu suișuri și coborâșuri.

Puțini sunt cei care știu că Monica Anghel a trecut prin momente grele după decesul fostului ei soț, Andrei Carandino. După moartea acestuia, cântăreața s-a confruntat cu depresia și a făcut o schimbare radicală de look.

Mai mult, celebra cântăreață a trecut în ultima perioadă prin transformări spectaculoase, reușind să slăbească într-un timp foarte scurt.

Monica Anghel a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, vedeta a vorbit de nenumărate ori despre căsnicia alături de actualul soț, Marian Caraivan.

Aceasta formează alături de partenerul ei de viață unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.