Mircea Dinescu l-a dat de gol! Unde locuiește, de fapt, CTP? Nimeni nu a știut asta până acum

Mircea Dinescu a făcut dezvăluiri de ultim moment despre CTP! Cunoscutul poet și scriitor a spus în ce condiții trăiește, de fapt, gazetarul. Nimeni nu s-ar fi așteptat.

Mircea Dinescu a vorbit despre locuința în care stă CTP. Renumitul gazetar trăiește modest și conduce o Dacie veche, conform dezvăluirilor făcute de scriitor.

Cristian Tudor Popescu trăiește modest și conduce o Dacie veche

Cunoscutul poet și scriitor a avut ocazia să pășească pragul casei jurnalistului.

Vorbind despre locul unde locuiește gazetarul, Mircea Dinescu a ținut să îl descrie pe Cristian Tudor Popescu ca „un tip din ăsta care își încarcă ura în el”.

„E un tip din ăsta care își încarcă ura în el. Merge cu o dacie hodorogită și vede pe lângă el pe ăia cu mașini bengoase”, a declarat Mircea Dinescu, conform GSP.

De asemenea, scriitorul a dezvăluit că CTP are o căsuță modestă, cu „o curticică”. Adevărata surpriză a venit atunci când a văzut camera de lucru a gazetarului.

„Zice hai să-ți arăt camera mea de lucru. Și camera lui de lucru știi cum e?”, a continuat scriitorul.

Cum arată camera de lucru a gazetarului? E în subsol: Acolo se umple de ură

Mircea Dinescu
SURSA FOTO: Dreamstime

Potrivit dezvăluirilor făcute de Mircea Dinescu, ar fi vorba despre o camera mică, aflată la subsol, cu o singură măsuță. În locația respectivă, s-ar simți „ca un ins din-ăsta bombardat de societate”.

„Ridică un chepeng și pe o scară dintr-aia de sârmă, de fier forjat, de fier beton… cobori într-un subsol acolo și cu o măsuță.

E o măsuță, și el în betonul ăla se simte ca un ins din-ăsta bombardat de societate, și se umple de ură”, a dezvăluit Dinescu.

Mircea Dinescu a explicat că „artistul e artist”, iar acesta își creează lucruri artificiale pentru a intra într-o anumită stare.

„E și asta o formă, artistul e artist, câteodată artistul își creează niște chestii dacă vrea artificiale ca să intre într-o stare dintr-asta”, a conchis scriitorul.

CELE MAI NOI STIRI

Ultimile articole
ADIO, IUBIRE! PSIHOLOGUL LE-A INTERZIS TOTAL! IULIA ALBU ȘI MIKE NU MAI AU NICIO ȘANSĂ!