Mircea Badea, SITUATIE GRAVA?! Cutremur în televiziune ….

Mircea Badea a dezvăluit că a fost amenințat cu moartea. El a recunoscut că a primit mesaje în acest sens, inclusiv amenințări la adresa fiului său.

Realizatorul de la Antena 3 CNN a fost confruntat cu astfel de amenințări, iar cei care le-au emis păreau să îi cunoască adresa exactă!

Mircea Badea a șocat publicul marți seară, în emisiunea sa de la Antena 3 CNN, „În gura presei”, prin dezvăluirea că s-a fost confruntat cu mesaje de amenințare cu moartea. Ele au venit atât la adresa lui, cât și la adresa fiului său. Realizatorul TV a făcut această mărturisire în timpul emisiunii pe care o moderează de mulți ani.

Persoanele care i-au trimis mesajul de amenințare jurnalistului au subliniat că dețin informații exacte despre locul de domiciliu al acestuia.

Mircea Badea a recunoscut că i-a fost frică atunci când a citit aceste detalii, manifestând îngrijorare mai ales pentru siguranța vieții fiului său, Vlad, care are frumoasa vârstă de 9 ani.

Realizatorul TV a luat inițiativa de a depune o plângere la poliție în fața amenințărilor primite. Cu toate acestea, situația nu s-a rezolvat în niciun fel.

După aproximativ un an și jumătate, oamenii legii l-au contactat din nou pe Mircea Badea, dar doar pentru a verifica dacă dorește să-și mențină plângerea. Jurnalistul a remarcat că, de atunci, nu a mai primit nicio altă notificare din partea autorităților.

„Eu am avut amenințări cu moartea, reale, de pe conturi reale, oameni care îmi spuneau că îl vor omorî pe fiu-miu și îmi dădeau adresa exactă. Știau exact unde stau.

Am fost la poliția din România, le-am arătat și am depus plângere.

Peste un an jumătate m-au mai chemat o dată să mă întrebe dacă îmi mențin plângerea și de atunci nu am mai auzit de ei”, a mărturisit Mircea Badea, în cadrul emisiunii sale, „În gura presei”.

Mircea Badea a adus în discuție aceste informații în urma dezbaterii din emisiunea sa cu privire la proliferarea postărilor înșelătoare care implică figuri notorii din România pe rețelele de socializare.

El a evidențiat fenomenul în care vocile unor personalități publice sunt alterate în scopul promovării anumitor produse sau servicii.