Mihai Mărgineanu, șocat de ceea ce a văzut în Vama Veche, de 1 Mai. „Ba, voi știți ce mai fac copiii voștri?”

Mihai Mărgineanu și-a exprimat dezamăgirea și îngrijorarea față de comportamentul tinerilor din Vama Veche de 1 Mai printr-o postare pe Facebook, după ce a petrecut o zi în această localitate pentru a-și supraveghea copiii. Cu un ton amar și plin de îngrijorare, el și-a exprimat șocul față de ceea ce a văzut și a îndemnat părinții să fie mai atenți la activitățile copiilor lor.

Mihai Mărgineanu și soția sa, Andreea au intrat în rolurile de spioni pentru copiii lor

Mihai Mărgineanu și soția sa, Andreea, au călătorit în Vama Veche pentru a-și păzi fiul și fiica adolescenți, Tudor și Alexandra. Cu toate că acesta nu a fost un concediu pentru distracție, ci mai degrabă o misiune de supraveghere, Mărgineanu a fost uluit de ceea ce a văzut.

În postarea sa, el a menționat că a observat un nivel ridicat de libertinaj și dezlănțuire în rândul tinerilor, fără o supraveghere adecvată din partea părinților.

„Băiețeii cu pretenții de masculi interesanți și feroce se strigă răgușit-repetitiv și continuu: C…eeee, c….e, c………..eeee. Mai că mi-a venit la un moment dat să-l îmbrac pe unu care era în „maiou” la cele 12 grade de afară. (Zic să nu răcească copilu’!).

Cu un umor acid, Mărgineanu și-a descris rolul de „observator și paznic tăcut al copiilor mei adolescenți”, subliniind că a fost nevoit să-și folosească toate instrumentele de supraveghere pentru a-și ține sub control copiii. Cu toate acestea, a fost șocat de numărul mare de adolescenți fără părinți, care petreceau în mod excesiv și fără inhibiții.

Artistul a descris atmosfera din Vama Veche ca fiind inundată de shaorme, muzică reggaeton și tineri beți, uneori chiar minori, care se distrau în baruri și cluburi. A fost impresionat de felul în care unii adolescenți consumau alcool și făceau excese, întrebându-se retoric cum este posibil ca unii să bea whisky direct din sticlă sau să conducă mașini scumpe la o vârstă atât de fragedă.

Mihai Mărgineanu, îndemn pentru părinți

Cu un ton de dezaprobare și îngrijorare, Mărgineanu a concluzionat că nivelul de trai al românilor a crescut, dar într-o direcție care nu este întotdeauna pozitivă. El a îndemnat părinții să fie mai atenți la activitățile copiilor lor și să se întrebe dacă știu cu adevărat ce fac aceștia în absența lor. Postarea sa a stârnit dezbateri aprinse pe rețelele de socializare și a atras atenția asupra problemelor de comportament și de supraveghere a tinerilor în societatea contemporană.

„Așa că, pentru voi ăștia de sunteți părinți și vă credeți deschiși la cap sau vă lăudați că ai voștri copii sunt cu gașca la mare… mândri că s-au maturizat înainte de vreme…. am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Ba, voi știți ce mai fac copiii voștri?”, este postarea lungă și amară a lui Mihai Mărgineanu.