Melinda Sara Moiș, adolescenta dispărută in Sighetul Marmației, nu vrea să se întoarcă la familia sa. Ce spune fata despre părinții ei

Melinda Sara Moiș este adolescenta care a fugit de acasă și a fost găsită o săptămână mai târziu în locuința lui Laurențiu Rus, un bărbat cu 21 de ani mai mare decât aceasta. Tânăra nu vrea să se întoarcă acasă la familia sa, iar în prezent este supusă la mai multe controale de psihologii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureș.Melinda Sara Moiș este adolescenta care a fugit de acasă și a fost găsită după o săptămână în casa lui Laurențiu Rus, un bărbat care a abuzat-o. Tânăra nu își dorește să se întoarcă la părinții ei, cei doi fiind motivul pentru care a plecat din localitatea de domiciliu.

Tânăra dispărută nu își dorește să se întoarcă acasă

Adolescenta de 13 ani din Sighetul Marmației care a fugit de acasă pe 7 octombrie și găsită o săptămână mai târziu nu vrea să se întoarcă acasă. Melinda Sara Moiș le-a declarat psihologilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) că motivul plecării au fost chiar părinții săi.

Aceasta nu mai putea să suporte certurile din familie și a decis să fugă de acasă. Instituția a cerut ca adolescenta să aibă parte și de o expertiză psihiatrică.

„Noi vrem să cerem o expertiză psihiatrică. Să vedem ce se întâmplă şi în familia fetei şi să vedem dacă acceptă să se întoarcă în familie. Dacă totul este în regulă, ar fi mai bine pentru copil să revină în familie, dacă neînţelegerile sunt mărunte şi nu o afectează grav şi nu o pun pericol. Dacă nu, vom vedea ce e mai bine pentru ea şi se poate institui o măsură adecvată”, a declarat directorul DGASPC Maramureş, Silviu Ungur, pentru News.ro,

Adolescenta de 13 ani se află într-un centrul al DGASPC

Ultimile articole
Elena din Iași a adoptat o fetiță. Când fiica ei a crescut, femeia a trăit ȘOCUL vieții. Ce a aflat

DGASPC urmează să facă toate demersurile pentru ca adolescenta de 13 ani să fie supusă unei expertize psihiatrice la Cluj-Napoca. În prezent, Melinda Sara Moiș se află într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş.

Bărbatul la care a fost găsită adolescentă a fost reținut sub acuzația de act sexual cu un minor. Pe numele lui Laurențiu Rus a fost emis un mandat de arestare preventivă.

 

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .

CELE MAI NOI STIRI