Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare despre omenire: „Vine sfârșitul lumii! Vine”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a făcut recent o previziune înfricoșătoare despre omenire, după ce a primit un „mesaj divin”. Practic, aceasta vorbește despre sfârșitul lumii, o temă prezentă în toate culturile și religiile. De data aceasta, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre ultima experiență trăită în acest sens.

De când există omenirea și vorbirea, s-a discutat despre finalul umanității. Mulți sunt cei care și-au dat cu părerea și chiar Noul Testament se termină cu Apocalipsa lui Ioan. Motivul veșnic recurent al venirii lui Iisus Hristos pe Pământ va exista mereu, indubitabil. Pe de altă parte, așa cum se întâmplă și cu alte mituri, există mai multe variante și scenarii ale poveștii.

Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare despre omenire

Joi, 23 noiembrie 2023, Maria Ghiorghiu a scris, pe blogul său, încă una din previziunile sale. Cea considerată a fiind clarvăzătoare, care trimite „mesaje divine” atât pe site-ul propriu, cât și la mai multe posturi de televiziune, a vorbit despre același subiect care a înnebunit omenirea de secole întregi, sfârșitul lumii.

Cu toate acestea, unii cred că nu va fi vorba despre un final propriu-zis, ci despre o reinventare a umanității, așa cum notează și Maria Ghiorghiu pe blogul său, potrivit Cancan.ro.

„Dragii mei,
În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune așa:
«Uite, ca să nu mai zici că nu vine sfârșitul Lumii!
Vine sfârșitul Lumii! Vine!»
Clipa în care văd o încăpere și un Preot care vorbește cu cineva nevăzut de mine.
Preotul întindea mâna sa dreaptă, spre în față, ca atunci când ar încerca să explice cuiva ceva. Preotul spunea mereu:
«Vine sfârșitul Lumii! Vine!»

Și cu o lună înainte, aceeași clarvăzătoare spunea într-o emisiune:

„Se apropie venirea Mântuitorului și, dacă se apropie venirea Mântuitorului, toată lumea va crede că totul s-a sfârșit și nimeni nu ne poate salva.”