Maria Ghiorghiu, Mărturii Tulburătoare Despre România. „Bunul Dumnezeu Nu Ne Uită, Că Măicuța Domnului Se Roagă…”

Maria Ghiorghiu a transmis mărturii cutremurătoare despre România în cel mai recent mesaj postat. A avertizat că se preconizează fenomene meteorologice intense în perioada următoare.

Ea a descris o imagine impresionantă a cerului nopții, iluminat de stele și străbătut de fulgere luminoase. Maria a remarcat o intensificare a acestor activități în zonele de vest și nord-vest ale țării.

Previziunile sale indică posibilitatea unor fenomene meteorologice neobișnuite pentru această activitate a anului. Se anticipează ploi torențiale în anumite regiuni, însoțite de descarcări electrice intense și tunete, asemănătoare cu cele observate de obicei în timpul verii.

Încheindu-și postarea cu un mesaj plin de recunoștință, Maria Ghiorghiu îndeamnă cititorii să prețuiască darurile primite și să fie conștienți de sănătate și viață lor, considerate daruri neprețuite ale divinității. Ea invită la recunoștință pentru existență și pentru tot ce nu înconjoară.

Postarea Mariei Ghiorghiu reamintește de importanță recunoștinței și de transformare pe care aceasta o poate aduce în viziunea asupra lumii, făcându-ne mai fericiți și mai împărțiți cu noi înșine.

Maria Ghiorghiu a împărtășit și un mesaj primit de la Divinitate, afirmând că a vorbit chiar și cu Iisus Hristos. Ea a relaționat pe blogul său conversația cu Divinitatea, subliniind o revelație spirituală profundă și emoționantă.

În lumina acestor mărturii recente, Maria Ghiorghiu avertizează asupra posibilelor fenomene meteorologice intense în România.