Mama – Inima Și Lumina Familiei: Dezvăluiri Emoționante Ale Copiilor Regelui, Gică Hagi, În Primul Lor Interviu Împreună

Inima familiei și lumina noastră

Ianis Hagi a dezvăluit că mama sa este persoana care ține familia aproape și care le-a dat mereu puterea de a merge mai departe. Tânărul fotbalist a subliniat că prezența mamei în viața lor a fost întotdeauna esențială și că fără eforturile și susținerea ei, ei nu ar fi ajuns unde sunt astăzi. “Eu mereu am spus: mama este persoana care ține familia aproape, nu neapărat prin gesturile pe care le face – doar prin prezența ei. Știe să ne țină aproape, este inima familiei și lumina noastră.”, a declarat Ianis Hagi.

Educația și sacrificiile mamei

Kira Hagi a evidențiat faptul că mama lor, Marilena Hagi, a avut un rol fundamental în educația lor și în formarea lor ca adulți responsabili. Tânăra a mărturisit că mama ei a avut grijă să le ofere mereu cele mai bune oportunități de învățare și dezvoltare. Un exemplu în acest sens este decizia mamei de a-i trimite la o școală britanică, chiar dacă tatăl lor se gândea să fie educați într-o școală românească. “Sunt foarte multe sfaturi importante pe care mama ni le-a dat. Dar cel mai important este că ea a fost cea care s-a ocupat de educația noastră. Chiar dacă știu că vrei să devii fotbalist, ea a avut ideea să ne trimită la o școală britanică. Asta a fost decizia ei, nu a tatei.”, a explicat Kira Hagi.

Constanța în educație

Mama lor a dorit ca Ianis și Kira să aibă o educație constantă, chiar și în contextul mutărilor familiei lor. Aceasta s-a asigurat că cei doi copii au avut acces la educație de calitate, indiferent de țara în care se aflau. “Fiindcă noi am fost plecați atâta timp, Ianis a fost la grădiniță în Turcia. Ne-am mutat din Turcia în România, după aceea ne-am mutat din nou în Turcia. În Constanța am fost în liceul britanic.”, a afirmat Kira Hagi.

Concluzie

Interviul acordat de Ianis și Kira Hagi a adus în prim-plan importanța și influența mamei lor în viața lor. Marilena Hagi a fost mereu prezentă și a avut grijă ca familia să fie unită și să ofere copiilor săi cele mai bune oportunități. Sacrificiile acesteia au avut un impact pozitiv asupra dezvoltării lor și i-au ajutat să atingă succesul în cariera lor. Este impresionant să vezi cum o mamă poate avea un impact atât de puternic asupra vieții copiilor săi și să le ofere suportul necesar pentru a-și urma visurile.