„Mă mai îmbrac cu hainele ei” Ce face Rinda Hartner pentru a păstra vie amintirea Ronei Hartner. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de sora artistei

Rinda Hartner încearcă să-și refacă viața într-un mod pașnic, însă există un obiect la care nu a renunțat, acel element pe care vedeta îl purta mereu, menținând astfel o legătură simbolică cu sora sa.

Rinda Hartner a împărtășit deschis că nu a reușit încă să depășească durerea provocată de pierderea surorii sale și că încearcă să facă pace cu absența acesteia din viața ei. Femeia rememorează cu nostalgie momentele petrecute alături de Rona, cu precădere în timpul sărbătorilor, subliniind faptul că aceasta a fost primul Crăciun și primul Revelion fără prezența iubită a surorii.

Pentru a păstra vie amintirea artistei, Rinda Hartner a ales să poarte întotdeauna o cruciuliță cu o semnificație specială pentru Rona Hartner, simbolizând astfel legătura lor profundă și dragostea eternă. De asemenea, pentru a găsi un izvor de alinare, Rinda a decis să îmbrace uneori hainele surorii sale și să asculte muzica ei în mașină, oferindu-i astfel un loc în continuare special în viața sa.

Rona Hartner și Rinda Hartner
„E încă greu, e foarte greu, pentru că au fost sărbătorile și eram obișnuite amândouă să ne sunăm, să vorbim, și lipsa asta este foarte mare, este normal. Eu o port mereu cu mine. Avea o cruciuliță frumoasă și o port în fiecare zi, mă mai îmbrac cu hainele ei când mă duc la serviciu și ascult muzica ei în mașină și mă gândesc la ea. Mai plâng”, a spus sora Ronei Hartner, la Star Magazin.

Rona Hartner i-a apărut în vis
Chiar dacă Rindei Hartner îi este dificil să accepte realitatea că Rona Hartner nu mai este printre noi, ea susține că a găsit o formă de împăcare în gândul că sora sa se află acum într-un loc mai pașnic și liniștit.

Cu toate că absența Ronei a lăsat un gol profund, Rinda a mărturisit că a avut un vis în care a reușit să o întâlnească pe regretata artistă. În aceeași viziune, a apărut și mama lor, transmitându-le că totul este în regulă și că se află într-un loc de binecuvântat. Aceste vise au adus un amestec de emoții pentru Rinda Hartner, oferindu-i, în același timp, un sentiment de liniște și consolare în privința stării actuale a celor dragi din lumea de dincolo.

„Am visat-o un pic, dar mama a visat-o mai mult și e normal. A zis că a venit la ea în vizită și că era bine și a zis că nu o mai doare nimic”, a mai mărturisit Rinda Hartner.