Liviu Varciu: “Tin sa va anunt ca relatia noastra s-a terminat”

Artistul a marturisit ca relatia cu Andrei Stefanescu s-a terminat si spune ca se simte neglijat. Bineinteles, este vorba despre o gluma, prietenia dintre ei fiind foarte buna.

Liviu Vârciu și-a anunțat fanii de pe Instagram că se simte foarte neglijat și că relația lui s-a terminat. Vorbim despre relația de prietenie dintre el și Andrei Ștefănescu, bineînțeles totul în glumă, căci la filmări prezentatotul spune că se simte total neglijat.

Vedeta a anunțat în timp ce se afla în culise cu Andrei Ștefănescu că acesta tot timpul stă pe telefon și nu-l bagă în seamă, astfel că relația lor de prietenie ”a luat sfârșit”.

La auzul veștii, Andrei Ștefănescu a început să fredoneze versurile din ”S-a rupt lanțul de iubire”, iar ulterior cei doi prieteni au revenit din nou în platou la filmări.

Ultimile articole
Se modifică limita de venit la cardurile pentru alimente. Cine va mai primi cei 1.500 lei

”Vă spun sincer că eu am să mă cert cu el, că e cu telefonul în mână încontinuu și mă neglijează deranjant. Țin să vă anunț că din păcate relația noastră s-a terminat. Nu mă împac cu tine”, a spus Liviu Vârciu.

Cei doi prezentatori sunt foarte buni prieteni, iar aceștia fac echipă de minune de ani de zile. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu aduc tot timpul buna dispoziție și zâmbetul pe buze oriunde sunt prezenți.

CELE MAI NOI STIRI