Leonard Doroftei a facut anuntul mult asteptat

Fostul campion mondial la box îşi va băga banii într-o sală de box în Canada. Noua sa „casă” va fi într-o zonă cunoscută în Montreal, cel mai mare oraș din provincia canadiană Quebec.

„Sunt pe cale să deschid o sală de box, în zona Laval.

E o zonă foarte cunoscută în Montreal. Nu va fi o sală foarte mare, dar, important e că va fi a mea, iar toți cei care vor să vină să se pregătească la sală mea, sunt bineveniți”, a declarat Leonard Doroftei, potrivit prosport.ro.

„Moşu” are planuri mari şi vrea să îl aducă antrenor la sală pe Adrian Diaconu, fost campion mondial WBC la categoria semi-grea.

Unul dintre ei ar putea fi și Adrian Diaconu, bunul meu prieten. Sper să-și facă timp să vină din când în când și să predea câteva ore. Oricum, eu voi continua să fiu și antrenor, așa cum am facut-o și până acum”, a mai spus Doroftei.

„Chiar mai vorbesc cu el și mi-a zis să aranjez lucrurile că el se băga. Mi-ar face plăcere să fac un meci de retragere cu el, în România!”, a anunțat Leonard Doroftei la AS.ro LIVE.

După ce a eșuat cu pub-ul deschis în Ploiești, Doroftei recunoaște că a fost marea greșeală făcută de el. „Nu aveam ce să caut eu într-un astfel de business„, susține Moșu’, care spunea încă de atunci că ar investi într-o sală de box.

„Într-o sală de box aș băga banii. Asta este afacerea în care vreau să investesc aici în Canada, chiar și în România. În ultimii doi ani m-am redescoperit. Acum iau un copil, de la zero, și îl învăț să facă box. Și cu un adult la fel. Acum am răbdare. Îmi place foarte mult ceea ce fac și sunt lângă ei, mereu. Mă mai bag și eu, mai fac și box cu ei„, a dezvăluit Doroftei la AS.ro LIVE.