Leguma care te va salva pentru totdeauna de hemoroizi enervanți, varice, artrită și chiar căderea părului

Da, este vorba de morcovi! Frunzele lor conțin până la 12 elemente – fier, fosfor, calciu, potasiu, sodiu, cobalt, zinc, nichel, bor, cupru, sulf, mangan, iod și siliciu, fiecare dintre acestea fiind implicat activ în numeroase reacții biochimice din organism. . La această serie ar trebui adăugate vitaminele B2 și C.

Cum se prepară frunzele de morcov în scopuri medicinale?

Le separați de rădăcină în iunie, cel târziu în iulie.

După spălare și uscare atentă, tăiați-le în bucăți mici și așezați-le pe hârtie curată într-un loc umbros.

Și modul în care le veți folosi depinde de tipul de boală. Cu nisip în căile urinare, varice sau hemoroizi, pregătiți ceai, pe care îl beți regulat 2-3 căni pe zi. Cu toate acestea, dacă se formează pietre în rinichi, faceți o compresă pe abdomenul inferior, folosind un prosop adecvat înmuiat într-un decoct de frunze tocate uscate, la care ați adăugat semințe de morcov. În procesele inflamatorii ale prostatei vă va ajuta să puneți o piure de frunze proaspete de morcov în locul adecvat de pe abdomen.

Cistita are un efect pozitiv atunci când bei fie ceai pur din frunze de morcov, fie ceai combinat cu pătrunjel, într-un raport de 1: 1. În cazurile mai severe de fibroame sau sângerări uterine, precum și probleme oculare, trebuie doar să beți mai mult ceai din frunzele de morcov preparate în acest fel.

Pentru a ataca poliartrita, va trebui să pregătiți un decoct de frunze de morcov, semințe de morcov, suc de ceapă și morcov ras, care – după o baie – fac o compresă pe articulațiile bolnave. Pentru insomnie – puneți frunze proaspete de morcov pe ceafă și adormiți fericit! Și în loc să beți ceaiul din frunze de morcov, aplicați-l pe piele în zonele afectate de dermatită, psoriazis sau erupții alergice.

Vom încheia aceste informații detaliate cu un avertisment să nu folosim intern ceai din frunze de morcov pentru ulcerul stomacal sau duodenal, precum și pentru bolile intestinale acute! Deci, acționează cu atenție!

SURSA> batranete.com/

Este important să incluzi o varietate de legume în dieta ta pentru a asigura un aport diversificat de nutrienți. Dacă ai anumite condiții de sănătate sau preocupări alimentare, este întotdeauna recomandat să consulți un profesionist în domeniul sănătății pentru sfaturi personalizate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.