Legătura Surprinzătoare între Rona Hartner și Stela Popescu

Pe 23 noiembrie 2023, lumea artistică din România a fost marcată de un eveniment trist: decesul actriței Rona Hartner, după o luptă grea cu cancerul la plămâni și creier.

În timp ce Stela Popescu a fost o prezență constant iubită și respectată în lumea artistică, Rona Hartner a trecut prin momente de neînțelegere și chiar discriminare în cariera sa, conform declarațiilor sale la RTV.

Într-unul dintre ultimele sale interviuri, Rona Hartner a vorbit despre discriminarea pe care a simțit-o în România.

Actrița a povestit cum a fost evitată și respinsă de societate atunci când se îmbrăca în haine tradiționale de țigancă. „Nu am putut să intru în anumite locuri publice, oamenii își închideau ușile când mă vedeau”, a mărturisit ea.

„În Paris, am experimentat același lucru. Am fost și victima rasismului împotriva românilor. A fost o perioadă în care am evitat să mă identific cu naționalitatea mea. Dar, vreau să fiu mândră că sunt româncă, nu îmi este rușine”, a adăugat Rona Hartner în emisiunea „40 de Întrebări cu Denise Rifai”, cu aproximativ patru luni înainte de decesul său.

Ultimile articole
Slănină în saramură, la borcan – Rețetă rapidă și gustoasă – După 3 zile se poate servi, o bunătate, îți lasă gura apă…

Astfel, în timp ce țara își amintește de Rona Hartner și de Stela Popescu, rememorează nu doar talentul lor, ci și luptele personale, marcând astfel un moment de reflecție asupra societății și a modului în care ar trebui să ne tratăm artiștii și semenii.

Legătura surprinzatoare dintre Rona Hartner și Stela Popescu

Detaliul aproape neobservat până acum, legătura între datele de deces ale celor două actrițe, Rona Hartner și Stela Popescu, creează o coincidență uluitoare.

Țara întreagă și-a exprimat compasiunea față de familia și fiica pe care le-a lăsat în urmă. Într-o coincidență remarcabilă, aceeași dată, 23 noiembrie, dar în 2017, a fost ziua în care Stela Popescu, o altă mare actriță a României, și-a luat adio de la lumea noastră.

CELE MAI NOI STIRI