Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?: „Nu stau să întreb ce a făcut înainte”

Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc

Tehnicianul Universității Craiova a fost invitat, duminică seară, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D. Printre multe alte întrebări legate de viața privată și cea profesională, Reghecampf a vorbit deschis despre relația sa cu Corina Caciuc, iubita lui care l-a făcut tată pentru a treia oară. Vedeta a povestit că este mai important pentru el compatibilitatea din cuplu, decât ce trecut amoros are fiecare dintre ei. Mai mult, afirmațiile antrenorului au sunat mai degrabă ca o declarație de dragoste, mărturisind că-i place foarte mult de Corina.

„Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul. Foarte multe info sunt false. Toată lumea și toți care au scris și au mers pe acel film știu exact cine a dat informația. Contează că mie îmi place foarte mult Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte.

Trebuie să existe cumva o conexiune că altfel nu ar putea doi oameni să stea împreună. Eu sunt nebun cu curățenia, eu sunt fixist, eu am lucruri care altuia nu-i plac poate. De trecut…cum aș putea să aflu trecutul cuiva, să întreb buletinul sau bărbații din oraș. Contează să îmi placă!”, a declarat el în timpul emisiunii de la Kanal D.

„Din toată povestea asta, Corina a ieșit cea mai șifonată’, a spus Reghe în aceeași emisiune.

Corina și Laurențiu Reghecampf s-ar fi întâlnit, pentru prima oară, în Dubai, locul despre care se scrie că s-ar fi îndrăgostit. Ulterior, cei doi au fost surprinși în Grecia, alături de mai mulți prieteni, la masă. Antrenorul și iubita lui locuiesc împreună în apartamentul din Craiova, alături de copilul lor, Liam. Iubita antrenorului deține un salon de înfrumusețare, câștigându-și independent banii.

Kamara, despre fost relație cu iubita lui Reghecampf

Artistul a povestit, acum câteva luni, că între el și iubita lui Reghecampf nu a existat o relație serioasă, ci una pasageră. Ei s-au întâlnit de câteva ori, iar ultima oară au vorbit în urmă cu un an, când Kamara nu știa că Laurențiu Reghecampf are o relație extraconjugală cu Corina Caciuc. La acea vreme, a apărut un filmuleț pe Internet, unde se observă cum Kamara îi oferă Corinei Caciuc câteva sfaturi de viață.

„Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați’, a explicat el, potrivit Libertatea.ro.