La un moment dat, Oana Lis a apărut goală în fața unor muncitori. Ce i-a cerut pe loc soțului ei

În tinerețe, Oana Lis a apărut nud în fața unor muncitori. Aceștia zugrăveau apartamentul unde locuia alături de Viorel Lis.

După acest incident, blondina i-a cerut soțului său să caute alți zugravi.

Întâmplarea cu pricina a avut loc într-o duminică dimineață, după ce Oana Lis petrecuse o noapte fierbinte cu soțul ei.

Oana Lis se simte bine în pielea ei.

Chiar dacă nu are un corp perfect, aceasta publică poze incitante pe rețelele de socializare. Urmăritorii de pe rețelele de socializare o critică, dar ea are replică pentru aceștia. Ca răspuns la comentariile negative, Oana Lis i-a acuzat că sunt manipulați de mass-media și ideea de corp perfect.

Oana Lis, apariție nud în fața muncitorilor

Cu mulți ani în urmă, după o partidă de amor cu Viorel Lis, Oana a apărut goală în fața unor muncitori. Aceștia zugrăveau apartamentul, iar atunci se aflau în bucătărie.

Întâmplare a avut loc într-o duminică dimineața. Oana Lis s-a simțit foarte jenată de această întâmplare.

„Oana s-a dus şi a zis: «Viorele, de luni să schimbi echipa muncitorească, că eu nu mai pot să dau ochii cu ăştia care m-au văzut»”, a dezvăluit Mirela Vaida, celebra prezentatoare TV.

Surprinzător, Oana și Viorel Lis nu trăiesc în lux. Apartamentul lor din Capitală are trei camere, o bucătărie spațioasă și o baie.

În tinerețe, soției lui Viorel Lis îi plăcea să pozeze provocator
Când era tânără, Oana Lis era foarte petrecăreață. Înainte de a fi blondă, aceasta a fost brunetă și roșcată. Cu ani în urmă, soția lui Viorel Lis a postat pe Instagram o poză în care era în pat, acoperită doar de o pernă în formă de inimă. Pentru această postare, urmăritorii au criticat-o dur. Ca răspuns la aceste critici Oana Lis i-a acuzat pe comentatori că sunt manipulați de niște reclame cu corpuri perfecte.

„În ciuda voastră o să-mi facă un pictor un tablou rubensian, în care o sa fiu goală, cum pozau femeile de pe vremuri! Exact așa cum sunt, de la mama natura, cu sânii fix cum îi am”, a mai anunțat Oana Lis.

În 2015, ea și Viorel Lis s-au relaxat la piscină. Acolo, cei doi au făcut poze pe care le-au postat pe rețelele de socializare. Din păcate, nici de data asta urmăritorii nu au fost prea încântați. Din spusele Oanei Lis, o persoană i-a raportat poza pentru nuditate. Cu toate acestea, blondina se simte bine în pielea ei, chiar dacă are câteva kilograme în plus.

Deși nu are corpul perfect, Oana Lis alege costume care să îi avantajeze corpul. Vedetei îi place să se pozeze chiar și atunci când nu se află în dormitor sau la plajă. Când a mers în Olt, la bunica sa, Oana s-a fotografiat îmbrăcată în roșu și cu trandafiri în păr. În altă ordine de idei, după ce Oana Lis a apărut nud în fața acelor zugravi, aceasta a continuat să posteze imagini incendiare pe conturile de socializare.