Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa.

care include un băiețel pe nume David. Artistul mai are o fiică, Karina, dintr-o căsnicie anterioară cu Alina Laufer, în timp ce partenera sa are o fată, Ilinca, dintr-o relație anterioară. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Ego.ro, Jorge ne-a împărtășit detalii despre începuturile și evoluția poveștii lor de dragoste.

Jorge laudă în mod constant contribuția și susținerea soției sale, Ramona Prodea, în fiecare aspect al vieții sale. Revenit recent de la Survivor All Stars, artistul subliniază că nu se gândește nicio clipă să nu încerce să-și îndeplinească visele profesionale, în special având în vedere sprijinul necondiționat oferit de partenera sa:

„Ramona este o persoană extraordinară, o femeie minunată! Este cea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o până acum! Nu există niciun obstacol în calea realizării visurilor mele! Nu ne impunem limite în carierele noastre! Soția mea este un manager de talie internațională, responsabilă pentru conducerea în mai mult de 13 țări. Eu îmi construiesc cariera în România, fiind ocupat peste tot!

Niciodată nu ne-am împiedicat unul pe celălalt, dimpotrivă! Ne încurajăm reciproc să ne depășim limitele, atât profesional, cât și personal! Ne dorim să fim oameni mai buni, părinți mai buni!”

Despre începuturile relației lor, Jorge mărturisește că inițial i-a fost dificil să se obișnuiască cu faptul că Ramona câștigă mai mult decât el. Totuși, în timp, a învățat că poate învăța multe de la soția sa și că este important să fie înconjurat de oameni prozperă:

„În primele două ani, am simțit o presiune pentru că Ramona câștiga mai mult decât mine. Avea o carieră într-un domeniu complet diferit de al meu. Îmi era greu să mă obișnuiesc cu acest lucru, dar după doi ani mi-am dat seama că pot să învăț multe de la ea. Am realizat că pentru a reuși și a fi mai prosper, trebuie să am în jurul meu oameni care câștigă mai bine decât mine.

Aceasta a fost o revelație pentru mine, m-a făcut să înțeleg că nu trebuie să mă simt inferior. Am o soție de la care pot învăța multe lucruri. Trebuie să împrumut din stilul ei de management. Acest lucru a fost o schimbare de paradigmă pentru mine. Înțelegând că oamenii prozperă pot să te inspire și să te ajute să crești, am învățat să mă eliberez de orice invidie sau sentiment de inferioritate.”

În ciuda provocărilor și dificultăților, Jorge și Ramona rămân un cuplu puternic și înțelegător, continuând să se sprijine unul pe celălalt în toate aspectele vieții.