Jan de la Craiova rupe gura targului…

Jean de la Craiova și Cătălin Măruță, două figuri emblematice ale scenei mediatice românești, au fost recent în centrul atenției datorită unor glume legate de asemănarea izbitoare dintre cântăreț și David Măruță, fiul prezentatorului de la Pro TV.

Această situație amuzantă, care a circulat intens pe internet și în emisiuni de televiziune, a stârnit reacții diverse, atât din partea publicului, cât și a celor doi protagoniști. Totul a început cu un colaj amuzant difuzat în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, care punea în evidență asemănările dintre Jean de la Craiova și David Măruță. Acest moment a dat startul unei serii de glume și comentarii pe rețelele de socializare, iar fenomenul a crescut în popularitate, culminând cu apariția Evei, sora mai mică a lui David, în filmul „Tati part time”, care a adus și mai multă atenție asupra subiectului.

Jean de la Craiova și-a exprimat părerea în acest caz În fața acestor speculații și glume, Jean de la Craiova a ales să răspundă cu umor, dar și cu un mesaj clar: „Terminați cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie. Nu e bine, se supără și oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamănă între ei, ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!” Această declarație a venit să pună capăt speculațiilor, arătând că, deși artistul înțelege natura amuzantă a situației, există și un aspect delicat care trebuie luat în considerare.

Cătălin Măruță a reacționat și el în acest caz Pe de altă parte, Cătălin Măruță nu a rămas indiferent și a oferit, de asemenea, o reacție pe măsură. Prin mesaje postate online, prezentatorul a abordat subiectul cu o doză de ironie, întrebându-se dacă aceste comparații aduc cu adevărat satisfacție și bucurie celor care le fac. Răspunsul lui Măruță subliniază ideea că, în spatele glumelor, trebuie să existe un respect pentru viața personală a celor implicați.

| Cătălin Măruță alături de Andra și cei doi copii ai lor. În ciuda acestui mic scandal mediatic, Jean de la Craiova a demonstrat că poate să își păstreze simțul umorului, postând pe TikTok despre căutarea unui partener pentru emisiunea „America Express” și jucându-se cu ideea de asemănare într-un mod creativ