Jador: „Mi-ar plăcea să mor …

Jador, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți și vloggeri din România, a șocat fanii recent prin anunțul retragerii sale din lumea muzicală

Într-un vlog realizat de Marius Cătălin, “La o tură”, Jador a dezvăluit motivele care au stat în spatele acestei decizii, dezvăluind lucruri care au surprins pe toată lumea.

Curiozitatea lui Jador îl face să vrea să experimenteze viața ca un cerșetor sau rege

În timpul discuției, Jador a dezvăluit faptul că își dorește să experimenteze totul în viață, de la trăirea vieții ca un cerșetor sau rege, până la transformarea sa într-un vlogger sau un parlamentar. „Mi-aș dori să fiu o zi cerșetor, o zi rege, o zi parlamentar, o zi vlogger. Să experimentez viața”, a spus Jador.

În plus, artistul a făcut și dezvăluiri cu privire la dorința sa de a trăi o experiență în care să fie în comă pentru un an sau să experimenteze moartea clinică. „Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică. Aș vrea să văd ce e acolo, să mă asigur. Ceva se întâmplă. Vreau să știu ce se întâmplă, sunt curios tare, aș vrea să experimentez treaba asta și să revin. Să le spun tuturor”, a mai adăugat Jador.

 Jador face lămuriri cu privire la problemele de sănătate care i-au determinat retragerea

În urma anunțului retragerii sale, mulți fani s-au îngrijorat că Jador ar putea avea probleme de sănătate grave, inclusiv cancer de colon, boala care l-a afectat pe ambii săi părinți. Însă, în același vlog, artistul a făcut mai multe lămuriri cu privire la starea sa de sănătate.

„Mi-e un pic răuț acum. Da e operabil, e ok. Partea nasoală e că o să mă las de cântat. În rest, ce să am…Mai mult decât o posibilă moarte…O îmbrățișez și pe ea dacă vine. Nu-mi e frică de ea. Doar că nu sunt pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, pentru că am fost golan o perioadă. M-am cumințit acum. Poate că ăsta este și testul”, a explicat artistul.

Jador se pregătește să își încheie cariera muzicală

În același vlog, Jador a făcut și anunțul că își va încheia cariera muzicală din decembrie. „Am muncit toată viața să ajung aici și acum nu îmi vine să cred. Din decembrie o să întrerup activitatea. Până atunci mai am câteva piese de scos, câteva filmări pentru videoclipuri. Mă simt ciudat, n-aș vrea să vorbest despre asta”, a spus el.

În concluzie, decizia lui Jador de a se retrage din lumea muzicală a fost una care a șocat fanii, declarațiile sale conținând dezvăluiri care au surprins pe toată lumea. În ciuda problemelor de sănătate, artistul și-a exprimat curiozitatea de a experimenta totul în viață și dorința de a face față testelor prin care trece.